Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çok sayıda malzeme ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çok sayıda malzeme ele geçirildi
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çok sayıda malzeme ele geçirildi
GİRİŞ 23.07.2024 13:53 GÜNCELLEME 23.07.2024 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde teröristlere ait çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiği bildirildi. 

MSB'nin paylaşımında, bin adet doçka mühimmatı, 7 adet 107 mm roket mühimmatı, 10 adet antipersonel mayın, 6 adet havan mühimmatı, 2 adet su deposu, 1 adet IP kamera ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildiği bilgisi verildi.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Aaaaa 1 ay önce Şikayet Et
    Askerlerimizin Ellerine sağlık. Teröristlerin hepsi Sürünerek ölecek. Sonunuz iyice yaklaştı. PKK ve yandaşları Kökünüz kurusun. Muhtelif yaşam malzemesi nedir ki acaba? Dağda- bayırda yiyecek,içecek, giyecek, yorgan, battaniye dışında medeni bir hayat gelmiyor aklıma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...