Bakan Tunç: Peygamberimiz hakkında hakarette bulunan şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli çirkin ve provokatif ifadelerde bulunan şüpheli tutuklandı.' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 23.07.2024 19:09 GÜNCELLEME 23.07.2024 20:30
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hz. Muhammed hakkında hakaret içerikli paylaşım yapan şüpheli Z.K.'nın 'Halki kin ve düşmanlığı alenen tahrik etme' suçundan tutuklandığını açıkladı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğinde yer alan Sevgili Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında şüpheli Z.K. 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır.

Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya kimsenin hakkı yoktur. Milletimiz arasında nifak çıkarmak ve birliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade edilmeyecektir." ifadelerine yer verdi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 240
  • Yasin 1 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun kötülük kahrolsun sapık zihniyet kahrolsun kafirler kahrolsun zalimler kahrolsun zorbalık kahrolsun bozgunculuk kahrolsun kötülük KÖTÜLÜK ATMOSFERE DAYANDI
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    Chpkk yarın ifade özgürlüğü der AİHM ne şikayet eder.
    Cevapla
  • Medine 1 ay önce Şikayet Et
    Efendimize hakaret eden Zk'e ağır ceza verilmesi lazım, ve bu konu ile ilgili anayasaya bir madde eklenmeli.
    Cevapla
  • görgülü 1 ay önce Şikayet Et
    DEYYUS DEYYUS deyyus
    Cevapla
  • Kadir 1 ay önce Şikayet Et
    bu ebu cehilin torunlarına müslümanlar gerekli tepkıyı göstermedıkce bunlar dahada azacak aman bize dokunmasın aman zarar görüyelim diye müslümanlar günden güne tırsak olmaya basladı peygamberımiz ve ashabı bu dini yaymak için ne ezıyetlere katlandı üstelik hakaretin yapıldıgı yer yüzde doksanı müslüman olan bir islamın yıllarca bayratralığını yapmış islam icin canını vermiş bir ecdadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir