Başkentte feci ölüm! Küçük kız asansör boşluğuna düştü

Ankara'da Beren Su Bolat, ailesi ile misafirliğe gittiği apartmanda asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

GİRİŞ 23.07.2024 19:35 GÜNCELLEME 23.07.2024 21:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında Beren Su Bolat'ın ailesiyle birlikte misafirliğe gittiği Fevzi Çakmak Mahallesi 4'üncü Cadde'deki apartmanda meydana geldi. Beren Su Bolat, iddiaya göre arkadaşıyla asansöre bindi. Bolat ve arkadaşı, 5 ve 6'ncı katlar arasında duran asansörde mahsur kaldı.

İTFAİYE ÇALIŞMA YAPTIĞI SIRADA DÜŞTÜ

Yakınları, çocukları kurtaramayınca polis ve itfaiyeye haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, çocukları kurtarmak için çalışma başlattı. Çocuklardan biri kurtarılırken, Beren Su Bolat bilinmeyen bir nedenle asansör boşluğuna düştü.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Bolat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Beren Su Bolat'ın ölümüyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Savcı, polis eşliğinde binada inceleme yaptı.

İncelemenin ardından Beren Su Bolat'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"OĞLAN ÇOCUĞUNU KURTARIYORLAR, KIZ ÇOCUĞU BOŞLUĞA DÜŞÜYOR"

Ankara'da 13 yaşındaki Beren Su'nun asansör boşluğuna düşerek ölmesiyle ilgili komşusu Özgür Berber konuştu.

Berber, Beren Su'nun oğlunu arayıp asansörde mahsur kaldıklarını haber verdiğini belirterek, "Oğlum da bana söyledi, 'baba arkadaşım asansörde kalmış' diye. Ben de 'bizim bina olmadığı için biz bir şey yapamayız ama o binanın yöneticisini ya da bir sakinini bulunup yardımcı olsunlar' dedim. Onlar da sağ olsunlar itfaiyeyi çağırmışlar. Çocuklar 6'ncı katta kalmışlar. 6'ncı katta kalınca itfaiye kapıyı 5'inci kattan açmış, 2 kişiler zaten asansörde. Oğlan çocuğunu kurtarıyorlar, kız çocuğunu da kurtarırken artık ellerinden mi kayıyor tutamıyorlar mı ne oluyorsa o esnada aşağıya asansör boşluğuna çocuk düşüyor. Burada binaların çoğunda sorun var zaten. Ama her bina kendi bakımlarını yaptırıyorlar. Ama bu neden olmuş hiç bilgim yok" dedi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • delidumrul 1 ay önce Şikayet Et
    bu site yöneticilerinin çoğu asansör üzerinde para yiyor sürekli arıza sürekli bakım diyolar bu yönetici bozuntuları denetlensin.
    Cevapla
  • fuat 1 ay önce Şikayet Et
    bakım yapan asansör firmasını yargılayacaksın bu 1 sonra oğlanı kurtarıp kızı alamayan beceriksiz ekibi meslekten men edeceksin buda 2 yakık ya milletin çocukları bu kadar ucuz ölmemeli
    Cevapla
  • emrullah_0715 1 ay önce Şikayet Et
    Kurtarma işi asansör firmasının teknik personelince yapılmalı bizim binada böyle bir durum olunca direk asansör firmasını arayıp yardım istiyoruz en az 5 dakika içinde teknik eleman geliyor işte her önüne gelen bu işi yapamaz keşke bir üst kattan açsalarmış hata alt taraftan açmakla başlamış Allah rahmet eylesin anne babasına sabır versin üzücü bir durum
    Cevapla
  • misafir misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim binanın asansörü kırmızı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    vah yavrumm vah.. ihmal ile cani gitmiş vahhj
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu