Küçükçekmece'de İBB'nin yol çalışması trafik çilesine döndü

İBB tarafından Beşyol-Florya metrobüs durakları arasında yapılan çalışma nedeniyle E5 karayolunda trafik çileye döndü. Yaz aylarında trafiğin rahat olması beklenirken, yapılan çalışma ile trafik artışı daha da arttı.

GİRİŞ 23.07.2024 20:24 GÜNCELLEME 23.07.2024 20:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, E5 karayolunun Beşyol-Florya metrobüs durakları arasında kalan kısmında çalışma başlattı. Beşyol Metrobüs durağında yapılan tadilat çalışması şubat ayından bu yana hala bitirilmezken, bu sefer de yapılan yol çalışması nedeniyle sürücüler zor durumda kaldı.

Özellikle saat 16.00'dan itibaren başlayan trafik yoğunluğu Yenibosna'ya kadar sürerken, araçların Beylikdüzü istikametinde adım adım ilerlediği görüldü.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6
  • Bir vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Beşyol,da oturan biri olarak diyorumki Beşyol metrobüs duragını 3 ay kapattıllar seçim için açtılar ama hala durak bitmiş değil madem 3 ay kapattığında yolu neden yapmadım yol 31 Mart seçiminden sonramı bozuldu gidin görün durağı halen çatısını yapıyorlar korkuluklar boyasız inşaat ise devam ediyor inanmayan gitsin görsün
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ne ya bitmedi gitti sanki boğaza 4. köprüyü inşaa ediyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ohh çok güzel
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    3 günde bitecek olan işi 3 ayda ancak yaparlar. Neden iş bilmez liyakatsiz kişileri işe aldılar da ondan...
    Cevapla
  • bir kul 1 ay önce Şikayet Et
    CHP ise normal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat
ABD Alaska'ya asker gönderiyor