Bodrum'da akılalmaz olay! İşçiler gazdan zehirlediler... Biri öldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren işçiler gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ hayatını kaybederken 2 işçi yaralandı.

GİRİŞ 23.07.2024 21:19 GÜNCELLEME 23.07.2024 21:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.00 sıralarında Turgutreis Mahallesi'nde Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (MUSKİ) ait olan ve yakın zamanda faaliyete geçmesi planlanan kanalizasyon terfi merkezinde meydana geldi.

HAREKETSİZ HALDE BULUNDULAR

Yüklenici firma çalışanları temizlik yapmak için merkezdeki alana indi. Bir süre sonra Mehmet Nuri Baştuğ, Asım A. ve Refik K.'nın hareketsiz olduğunu gören diğer çalışanlar durumu sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri 3 işçiyi merkezden çıkardı.

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Nuri Baştuğ'nun yaşamını yitirdiği belirledi. Diğer 2 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Mehmet Nuri Baştuğ'un cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

İşçilerin merkezde biriken metan gazından zehirlendiği değerlendirilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • fevzi 2 ay önce Şikayet Et
    liyakatsız belediye ve çalışalarının hazin sonu
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    CHP li belediyelerin hepsi böyle iş kazası oluyor. İş güveliğinden yoksun çalışıyorlar. CHP li belediyeler beceriksiz ve iş bilmez alkol kullanımını bilirler.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İkinci elektrik faciası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Yahya Sinvar'ı konuşuyor: Direniş daha da...
Biden'den aşağılık açıklama: ABD için iyi bir gün!