Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk ölümden döndü: 18 gün sonra taburcu oldu

Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak adeta ölümden dönen 5 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastaneden saldırıdan 18 gün sonra taburcu oldu. Küçük çocuğunun vücudunun birçok bölgesinde dikiş izi olduğu görüldü.

GİRİŞ 24.07.2024 11:06 GÜNCELLEME 24.07.2024 11:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, 5 Temmuz günü saat 15.00 sıralarında Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi.

Başıboş köpekler dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandıBaşıboş köpekler dehşet saçtı! 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Bir çiftlik evinde yaşayan Suriye uyruklu 6 çocuklu Casim ailesinden Abbas Casim (5), arkadaşlarıyla oyun oynamak için evin etrafında bulunan portakal bahçesinde gezintiye çıktı.

KÖPEKLER SALDIRDI

Arazide dolaştığı sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Casim, vücudunun çeşitli bölgelerinden ağır yaralanarak yere yığıldı.

Casim'in eve gecikmesi üzerine meraklanan annesi durumu inşaat işçisi baba Hasan Casim'e (27) bildirdi. Çocuğunu aramak için eve gelen ve bahçeyi dolaşmaya çıkan baba Hasan Casim, oğlunu kanlar içinde yerde yatar halde buldu.

Özel bir araçla 5 Ocak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, önce Yüreğir Devlet Hastanesi'ne daha sonra ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

TABURCU OLDU

Uğradığı köpek saldırısının ardından vücudunun birçok bölgesinde yarıklar oluşan Abbas, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde günlerce yaşam mücadelesi verdi. Vücuduna çok sayıda dikiş atılan Abbas, durumunun iyiye gitmesi üzerine hastanede geçen 18 günün ardından taburcu olarak evine döndü.

11 yaşındaki çocuk kanala düşerek hayatını kaybetmişti: 'Başıboş köpek' şüphesi!11 yaşındaki çocuk kanala düşerek hayatını kaybetmişti: 'Başıboş köpek' şüphesi!

Baba Hasan Casim, Abbas'ın uğradığı köpek saldırısının ardından diğer çocuklarının da bahçeye çıkmaya korktuklarını anlatarak, "Abbas'a bu olduktan sonra çocuklar çok korkuyor. Aşağıya hiç inmiyorlar, hiç gezmiyorlar. Şimdiye kadar köpekleri kimse kaldırmadı. Köpekler hala burada" dedi.

Saldırıya uğrayan 5 yaşındaki Abbas Casim ise hala korktuğunu söyledi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Bir kısım istismarcı köpekperestlerin yanında insanın ne önemi var ki?
    Cevapla
  • Salim 1 ay önce Şikayet Et
    aç hayvan saldırır..belediyeler yiyecek vermeli yada yok etmeli..millet sokağa çıkamayacak bu gidişle...
    Cevapla
  • Ahmet Ağa 1 ay önce Şikayet Et
    Köpeklerin işlediği suçlardan dolayı verilecek cezayı köpek savunucularına da HAPİS CEZASINA çevrilerek verilmelidir.
    Cevapla
  • İstanbullu 1 ay önce Şikayet Et
    Mecliste abuk-sabuk bağıran insanlara köpeklerin yapmış bu hareketi savundukları için hakim karşısına çıkartılıp hapis cezası verilmelidir. Bakalım bundan sonra azgınlaşmış köpekleri savunabiliyorlar mı ?
    Cevapla
  • sdf 1 ay önce Şikayet Et
    Köpek sever derneklere tazminat davası açılsın. ,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?