Muğla'da acı ölüm! Yangın söndürme uçağı pilotu kalp krizi geçirdi

Orman Genel Müdürlüğü tarafından kiralanan ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü emrinde Dalaman Havaalanında konuşlu olarak görev yapan, Airtracktor modeli yangın söndürme uçağı pilotu Emiliano Barajas Repiso kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Muğla'da acı ölüm! Yangın söndürme uçağı pilotu kalp krizi geçirdi
Muğla'da acı ölüm! Yangın söndürme uçağı pilotu kalp krizi geçirdi
GİRİŞ 24.07.2024 23:26 GÜNCELLEME 24.07.2024 23:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Köyceğiz Karaçam mahallesinde 23 Temmuz Salı günü çıkan yangında görev yapan pilot Emiliano Barajas Repiso, yangın söndürme görevinin ardından Dalaman Havaalanına indikten sonra ekip arkadaşlarıyla dinlenme sırasında kalp krizi geçirdi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenazesi memleketi Andorra’ya gönderilmeden önce Muğla orman Bölge Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törene Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür, hayatını kaybeden pilotun kardeşi ve çalışma arkadaşları, OGM Başmüfettişi Tevfik Çetinkaya, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile birlikte orman personeli katıldı.

Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür yaptığı konuşmada, Emiliano Barajas Repiso’nun orman yangınlarında başarıyla görev yapan bir pilot olduğunu söyledi. Bölge Müdürü Ülküdür, yakın zamanda Dalaman’da kendilerini ziyaret ettiğini belirterek hayat dolu genç bir pilotun ani ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • İSTANBULLL 1 ay önce Şikayet Et
    Yangın söndürme görevi yaparken verdikleri çabanın zorluğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm, gerçekten büyük bir fedakârlık ve çaba gerektirirken çok ama çok yorucu olduğunu idrak ettim. Rabb'im merhametiyle muamele etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bu insan eğer müslümansa "Allah rahmet eylesin"denir yok müslüman değilse "toprağı bol olsun "denir .
    Cevapla
  • YALÇIN 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Askm 1 ay önce Şikayet Et
    Hristiyana nasıl rahmet oluyor arkadaş?
    Cevapla
  • …. 1 ay önce Şikayet Et
    Haberi okudun mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi