İlçe karıştı! İki grup arasında büyük kavga! Belediye başkanı da yaralandı

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada aralarında Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan’ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.07.2024 10:11 GÜNCELLEME 25.07.2024 16:23
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Toprakkale ilçesine bağlı Türkmen Beldesi'nde aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

Kalabalık iki grubun taş ve sopalarla birbirlerine saldırdığı kavgada aralarında Türkmen Beldesi Belediye Başkanı Veli Fidan’ın da bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların tedavi altına alındığı hastane önünde toplanan iki grup üyeleri arasında yeniden arbede yaşanması üzerine olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralıların tedavisi sürüyor.



Jandarma, kavgayla ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    Kaos kargaşa fitnelik fesatlık bozgunculuk zorbalık HARAM herkese haram herkese haram herkese haram herkese haram herkese haram herkese haram herkese haram
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Aile kavgası edenleri hastaneleri almayın
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    Devletin doguda asiretciligi bitirmesi lazim!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Osmaniye'de olmuş doguyla ne alaka
    Cevapla
  • gökdereli 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet bu gibi konularda gevşek kalıyor cezalar zaten çocuk oyuncağı eski polisleri özler olduk bunların alayını çekecekler güzel bir falakaya çünkü biz toplum olarak o dilden anlıyoruz demıkrasi bizim neyimize sopa şart.
    Cevapla
  • A. Kezkic 1 ay önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi Allah muhafaza cehenneme adaysiniz. yazik yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan yasaklı yemin metni okuyan teğmenlere: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!