ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake eşi ile Doğu Karadeniz turunda

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry Lane Flake eşi Cherly Flake ile birlikte görev süresinin bitmesine yakın Karadeniz turuna çıktı.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake eşi ile Doğu Karadeniz turunda
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake eşi ile Doğu Karadeniz turunda
GİRİŞ 25.07.2024 12:40 GÜNCELLEME 25.07.2024 12:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İlk önce Trabzon'da Sümela Manastırı'nı ve Uzungöl'ü gezen Büyükelçi Flake ve eşi ardından Rize'ye gitti. Rize'de de Çamlıhemşin ilçesindeki Zilkale ve Ayder Yaylası'na çıkan Büyükelçi son olarak Artvin'e gitti. Artvin'de de bir süre gezisini sürdüren ve Karadeniz'in eşsiz doğasını hayran kalan Büyükelçi Flake, “Karadeniz'de tam da beklediğimiz gibi güzel zaman geçirdik. Çay bahçelerinden Artvin'in dağ zirvelerine ve deniz üzerindeki harika gün batımına varıncaya kadar Türkiye'yi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ado 1 ay önce Şikayet Et
    Kardeşlerim bu siyonistleri biz zengin ediyoruz bunlar herseyini bize satıyorlar ambargo uyguluyorlar bakın bu fırlatmaninkimseden korkusu yok aydede Karadeniz geçenlerde Diyarbakırdaydi biz yapacağız üreteceyiz elin teneke arabasına bir tirilyon verip alıyoruz onlar sifir araba yerine ikinci eli tercih ederler ikinci el eşya kullanırlar paraları ceplerinde kalır bizdeki lüks hayat bizi
    Cevapla
  • Fitne 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar Gürcistanı kışkırtma peşinde.
    Cevapla
  • Sırıtık 1 ay önce Şikayet Et
    Nerede Abde elçiliği orada darbe....
    Cevapla
  • Kahrolsun amerika 1 ay önce Şikayet Et
    24 temmuz bütün dünya tanıdı. Abd katil köpek sizden artık iğreniyorum. Bir abdlinin nefes alması zoruma gidiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu keferenin geçtiği yerden hayır gelmez dikkat etmek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti