Diyarbakır'da köpek dehşeti: Çocuğu kalçasından yaraladı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde başıboş köpek saldırısına uğrayan çocuk, kalçasından yaralandı.

GİRİŞ 25.07.2024 16:29 GÜNCELLEME 25.07.2024 17:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre, Çınar ilçesi Fatih Mahallesi'nde sabah bakkala ekmek almaya giden Erdem Demir (15), başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Kalçasından ısırılan Demir, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü. Pansuman yapılıp iğne verilen Demir ve ailesi, başıboş köpeklerin toplatılması için yetkilere çağrıda bulundu.

Sabah saat 07.20 sularında bakkala ekmek almaya gittiğini belirten Erdem Demir, "Gittiğim esnada köpek herhalde uzanmıştı, fark edemedim. Birdenbire üstüme atladı, ne olduğunu anlamadım. Sağ olsun oradaki ağabeyler, vatandaşlar direkt ambulansı aradılar, hastaneye gittik; pansuman yapıldı, iğne vuruldu. Başıboş sokak köpeklerinin toplatılmasını rica ediyorum" dedi.

Baba Osman Demir, çocuğunu sabah bakkala ekmek almaya gönderdiğini, o esnada köpek saldırısına uğradığını ifade etti. Baba Demir, "Daha önce de birkaç defa saldırmışlardı, zor kurtulmuştu. Bu sefer kurtulamadı. Yetkililerden isteğimiz; başıboş köpeklerin bir an önce toplanması ve barınaklara yerleştirilmesi. Vatandaşlar arıyor, hastaneye götürüyorlar. Müdahale yapılıyor. 5 tane iğne verildi. Kanaması durmuyor, pansumana götüreceğim. Başıboş çok köpek var. Gece sokağa çıkamıyoruz. Sabahın erken saatlerinde aynı şekilde. Hangi hayvanın hastalıklı olduğunu bilemiyoruz. Yetkililerden ricamız, bunların toplatılması. Bahçenin içinde yavrulamış halde duruyor. Yetkililerin buna bir çare bulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • emekli 1 ay önce Şikayet Et
    toplumun huzur ve güvenliğinden sorumlu vali ve belediye başkanından davacı olacaksın bak bakalım o zaman sokaklarda köpek kalırmı
    Cevapla
  • Hak arayan 1 ay önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yer vicdan kalmamış kimsede ne diyeyim bu haberleri gördükçe insanımız devletimiz zarar gördükçe ızdırap çekiyorum hiç sonuç yok köpek ler ve savunucuları galip dün gezide ağaç bu gün köpek kedi terörün başka yüzü
    Cevapla
  • mahmuthan 1 ay önce Şikayet Et
    hayvsnsrverlere göre öpmustur o ısırmamıştır hiç köpek ısırır mı.Onlarda bilmiyor öpecek insanları.
    Cevapla
  • Ziyaretçii 1 ay önce Şikayet Et
    Bu sözde hayvanperestlerin canı yanmadan anlamazlar,evladı parçalanan anne babaları .tek çözüm sağlıklı olanın kısırlaştırilmasi, barınaklarda bakılması.sokakta tasmasız, sahipsiz, saldırgan uyuz,hastalıklı hayvan olmazz
    Cevapla
  • Çözüm 1 ay önce Şikayet Et
    Şu haberleri ülkemde duymaktan artık gına geldi. Hala sokak köpekleriyle uğraşan ve bu sorunu çözemeyen geliştiğini ve büyüdüğünü avrupa birliğine girmeyi hak ettiğini düşünen güzel ülkem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor
ABD Kongresinde Netanyahu'yu ayakta alkışlayanların ne kadar para aldıkları ortaya çıktı