ABD Kongresi'ndeki tiyatronun görünmeyen yüzü!

ABD Kongresi'nde yaşanan ve ABD'nin ikiyüzlülüğünü bir kez daha gözler önüne seren utanç tablosunu değerlendiren Dr. Süleyman Gündüz, "Amerikan Kongresi'nde bir tiyatro seyrettik." ifadelerini kullandı.

ABD Kongresi'ndeki tiyatronun görünmeyen yüzü!
ABD Kongresi'ndeki tiyatronun görünmeyen yüzü!
GİRİŞ 25.07.2024 22:18 GÜNCELLEME 25.07.2024 22:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasını gdh'a değerlendiren Dr. Süleyman Gündüz, kongredeki rezilliğin iç yüzünü ortaya serdi.

Dr. Süleyman Gündüz

"YAHUDİ LOBİSİNİN ELEMANLARI İÇERİDEYDİ"

"Amerikan Kongresi'nde bir tiyatro seyrettik." diyen Gündüz, Netanyahu'nun, mağlubiyetini örtmeye çalıştığını ifade etti.

Sınırlı sayıda Kongre üyesinin konuşmaya katıldığını belirten Dr. Gündüz, "Daha çok Yahudi lobisinin alkış tutacak elemanları içerideydi." dedi.

"DIŞARIDA HAKİKAT, İÇERİDE TIYATRO"

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze politikasına tepkilerini ortaya koymak üzere toplanan binlerce kişi, Washington'da Beyaz Saray ile Kongre arasındaki ana güzergah olan Pennsylvania Caddesi'ni trafiğe kapattığını ve ellerinde "Gazze'de hemen ateşkes", "Soykırımcı Bibi", "Soykırımcı Biden", "Özgür Filistin" ve benzeri yazıları içeren pankartlar taşıyan göstericiler, sık sık Netanyahu aleyhinde slogan attığını da hatırlatan Gündüz, "Alkışlayanlardan daha fazla kalabalık dışarıda Netanyahu'yu protesto etti. Dışarıda hakikat, içeride tam bir tiyatro vardı." ifadelerini kullandı.

"YA MEZAR YA VATAN"

Gazzelilerin,  "Ya mezar ya vatan" dediğini ve Filistinliler için bir vatanın her zaman olduğunu belirten Gündüz, "Siyonist Yahudiler için gidebilecekleri hiçbir toprak yok." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 8
  • celal 1 ay önce Şikayet Et
    abd iki değil kaç yüzlü olduğu belli değil
    Cevapla
  • Önce İNSANLIK 1 ay önce Şikayet Et
    abd yi dünya görsün, gavurun gavuru, ilk önce yılanın başının ezilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    2. Dünya savaşında yahudileri katledenlerin ülkelerinde yahudiler ele geçirdiler yani Siyonistlerin kurduğu taşeron sömürge devletleri
    Cevapla
  • maremer 1 ay önce Şikayet Et
    "Siyonist Yahudiler için gidebilecekleri hiçbir toprak yok." işin aslı bu Hristiyan dünya Yahudilerden kurtulmak için Müslümanların başına sardı bu belayı. 2. Dünya savaşında Yahudileri katledenler neden Siyonist kesildi?
    Cevapla
  • meraci83 1 ay önce Şikayet Et
    Kongre üyelerinin koltuklarına her hangi birileri, misafirler girip rahatça oturabiliyorlar mıymış? Büyük şeytan devletinin kongre üyeleri de şeytanlar deği,l mi zaten de üyeler değil miş te alkış tutanlar siyonist köpekler mişmiş... Geçin bunları!
    Cevapla
  • guney 1 ay önce Şikayet Et
    yanı oturuma katılıp protesto etselerdi daha çok ses getirirdi diyeceğim ama zaten hepsi oradaydı
    Cevapla
  • guney 1 ay önce Şikayet Et
    yanı oturuma katılıp protesto etselerdi daha çok ses getirirdi diyeceğim ama zaten hepsi oradaydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!
Otonom kamyon akıllı yollarda! Bakan test etti