Bahçeye tavuk girdi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde tavukların bahçeye girmesi nedeniyle çıkan kavgada Ümit Yapıcıoğlu, tabanca ile akrabalarına kurşun yağdırdı.

Bahçeye tavuk girdi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı
Bahçeye tavuk girdi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 26.07.2024 03:58 GÜNCELLEME 26.07.2024 03:58
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Olay saat 20.00 sıralarında ilçeye bağlı Alaçat köyünde meydana geldi. Ümit Yapıcıoğlu, iddiaya göre akrabalarının beslediği tavukların, bahçesine girmesi nedeniyle yengesi Nurten Yapıcıoğlu ile tartışmaya başladı.

Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, Ümit Yapıcıoğlu tabancayla ateş açtı. Olayda kurşunların isabet ettiği Nurten Yapıcıoğlu ile araya girmeye çalışan yeğeni Ali ve akrabası Kadir Yapıcıoğlu, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin kontrollerinde Nurten Yapıcıoğlu ve Ali Yapıcıoğlu'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan Kadir Yapıcıoğlu ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kadir Yapıcıoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Tavuk tartışmasında akrabalarına kurşun yağdıran Ümit Yapıcıoğlu’nun gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Mazotçi 1 ay önce Şikayet Et
    Haset çekememezlik vs
    Cevapla
  • Halktan Biri 1 ay önce Şikayet Et
    2 nufüs eksildi, diğeri serumla yaşıyor, Ötekisi de bu halkın vergisiyle Yusuf Makamında besleyecekler. Ne adalet ha. mahkum Hakkıymış.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    tavuk önemli aman ha girmesin bahçeye.
    Cevapla
  • RADAR83 1 ay önce Şikayet Et
    Tavuk için hayattan koparılan insanlar ve hem dünyasını hem ahiretini yakan-ateşe atan akrabadan bir katil.Ne kadar acı değil mi?Vah ülkemin insanı!
    Cevapla
  • rivrivriv 1 ay önce Şikayet Et
    Tavuk bahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı