AK Partili başkan 'borcumuz yok' diyerek duyurdu! 'Gelsinler eğitim verelim'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla SGK primi ve vergi borcu bulunmadıklarını belirterek, CHP'li belediye başkanlarına konuyla ilgili eğitim verebileceklerini söyledi.

GİRİŞ 27.07.2024 12:54 GÜNCELLEME 27.07.2024 13:27
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

  HABER7

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye genelinde belediyelerin SGK'ya olan toplam prim borcunun 96 milyar liraya ulaştığını, bu borçların yüzde 67,7'sinin tek başına CHP'li belediyelere ait olduğunu belirtti. Işıkhan, Türkiye'nin SGK'ya en borçlu belediyelerinin ise sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul, Adana ve Şişli Belediyeleri olduğunu açıkladı.

200 milyon TL borçla devraldı! O belediye borçları sıfıra indirdi200 milyon TL borçla devraldı! O belediye borçları sıfıra indirdi

TÜRKİYE'NİN MALİ YAPISI EN SAĞLAM BELEDİYESİ

Belediyelerin SGK'ya olan borçları tartışılmaya devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, X hesabından bir paylaşım yaparak kendi belediyelerinin SGK ve vergi borcu olmadığını ve Türkiye'nin mali yapısı en sağlam belediyesi olduğunu belirtti. Büyükakın paylaşımında CHP'li belediyelere de bir çağrıda bulundu. 

Başkan Altay tartışmalara son noktayı koydu! O belediyenin SGK borcu sıfırBaşkan Altay tartışmalara son noktayı koydu! O belediyenin SGK borcu sıfır

Büyükakın, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 "Şimdi anladınız mı Türkiye’nin en borçlu belediyelerinin kimler olduğunu! Vergi ve sigorta borcu bulunmayan belediyemiz, Türkiye’nin mali yapısı en sağlam belediyesidir! Gelsinler eğitim verelim!" dedi.

 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 22
  • Yorum 1 ay önce Şikayet Et
    Demekki borcu olmayan belediyeler de varmış. Hem hizmet var hem sgk borcu yok Bunları tebrik etmek gerek.
    Cevapla
  • Kadir... 1 ay önce Şikayet Et
    Başkanım tam tersi onlar size gel size para nasıl yenilir onu öğretmeye çalışırlar sakın onlara eğitim vermeye çalışmayın onlar haram yemek üzere eğitim almışlar zaten. Tabii çalarken de hırsız var diye bağırmak onları kurtaracağını zannediyorlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Tahir Başkan Başarılar dilerim
    Cevapla
  • Manav ali 1 ay önce Şikayet Et
    Tahir başkanım birde şu çöp tesisini kandırada yerleşim yerinin ve her türlü tarım yapılan yere değil de daha münasip yerleşimden tarımdan uzak bir bölgeye yapsanız sizi daha da çok seveceğiz.Köpek barınağına ve bölgeye hiçbir yararı olmayan cezaevine birşey demedik bu çöp işi bölge halkı olarak bizim çok canımızı sıkıyor.
    Cevapla
  • m yıldız 1 ay önce Şikayet Et
    biz 1 ay ödemezsek sgk da prim ödendi sayılmıyor bu elediyelerin ne özeliği var durmadan suya ulaşıma parka her şeye zam yapıyorlar paralar nereye gidiyor reklama heykele rakıya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
İzmit Körfezi nasıl yaşama döndü! Başkan Büyükakın Haber7'ye anlattı...