İstanbul'da PKK/KCK operasyonu: 13 gözaltı

İstanbul'da PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.07.2024 12:46 GÜNCELLEME 27.07.2024 12:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nce, bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;
sosyal medya platformunda terör örgütü PKK/KCK'yı övücü/destekleyici şarkılar eşliğinde terör örgütü propagandası yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul'da 7 ilçede operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, yapılan aramalarda dijital materyallere el konuldu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • HAK ve Batıl 1 ay önce Şikayet Et
    İnsan kör ise ki 40 yıldır pkk ne olduğu belli görüyorlar. onlar HAK VE HAKİKATE KÖRLER.bu durumda ab yasası demokrasi muhabbeti MAZLUMA ZULÜM,ZALİME MÜKAFATTIR.unutamayacağı acıyı yaşamayan,gencecik fidanları katledenlere taraf olur bunca şehidin evladının,ana babasının acısını hissedemez.ÖLÜMÜ İÇERDE ARATMAYINCA ANLAMI YOK.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İçimizde çok terör destekçisi var
    Cevapla
  • Selam 1 ay önce Şikayet Et
    Maalesef belediyeler dempkaka'ya geçince bütün kanallardan algı yapmaya, yalan haber yapmaya başladılar. chpkaka'da, diyet borcunu ödemek için bunları perdelemeye başladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!