Valilikten 'Salda Gölü' açıklaması!

Burdur Valiliğince, Salda Gölü sahilinin kepçe ile tahrip edildiği iddiaları üzerine yabancı uyruklu bir kişinin nisanda aracıyla bölgeye girdiğinin tespit edildiği ve kişi hakkında 2 bin 52 lira para cezası uygulandığı bildirildi.

GİRİŞ 27.07.2024 14:45 GÜNCELLEME 27.07.2024 14:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yer alan Salda Gölü sahilinin bir kısmında araç lastiği izleri görüntüsü ile "Salda Gölü'ne tekrar kepçe sokulmuş. Bravo, doğa katliamında ısrarcıyız" şeklindeki paylaşımlar üzerine Valilik tarafından açıklamada bulunuldu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Doğanbaba köyü ile Kayadibi Mahallesi arasında kalan bölümde bölgeyi tanımayan yabancı uyruklu A.K'nin 21 Nisan'da aracıyla sahile girerek çamura saplandığı ve yardım istemesi üzerine jandarma ekiplerince aracının mahsur kaldığı yerden kurtarıldığı belirtildi.

Söz konusu kişiye, yasak bölgeye girdiği için cezai işlem de uygulandığının kaydedildiği açıklamada, "Yabancı uyruklu şahsa, yasak olan bölgeye araçla girmesi nedeniyle Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 2 bin 52 lira idari yaptırım kararı uygulanmıştır." ifadesine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Verdiğiniz ceza yabancı için çerez parası gibi bişey 60 euro bile etmiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ya bu para cezaları hiç caydırıcı değil. Avrupada yaşayan biri olarak hayretler içindeyim. Doğa dedikmi akan sular durur. Bu tür cezaların acilen en azından 20 katı olmalı. Birçok şeyde aynı böyle. Caydırıcı olmazsa, millet tekrarlayıp durur.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    2 bin TL ceza ceza mı
    Cevapla
  • Z67 1 ay önce Şikayet Et
    çok büyük ceza verilmiş öde öde bitmez
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    2 bin TL komik cezalar artmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir