Ağabeyini öldürdü, annesini ağır yaraladı! Konya'da aile dramı

Konya'nın Akşehir ilçesinde kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi 61 yaşındaki Kadir Şahbaz'ı çıkan tartışmada tabancayla öldürüp, annesi 84 yaşındaki Fadime Şahbaz'ı da yaralayan Ceylani Şahbaz çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

GİRİŞ 27.07.2024 15:26 GÜNCELLEME 27.07.2024 15:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Konya'da yaşanan aile dramı kanla bitti. 

Olay, dün saat 09.00 sıralarında, Akşehir ilçesi Kileci Mahallesi Paşa Hafız Sokak'taki evde meydana geldi.

8 suç kaydı olduğu öğrenilen Ceylani Şahbaz, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi Kadir Şahbaz ile annesi Fadime Şahbaz'a tabancayla ateş edip kaçtı.

AĞABEY ÖLDÜ

Komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlileri, 5 suçtan kaydı olduğu öğrenilen Kadir Şahbaz'ın öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Fadime Şahbaz ise ambulansla önce Akşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

AFYON'DA YAKALANDI

Olay sonrası Ceylani Şahbaz, kızı M.Ş.'yi (20) de yanına alıp 42 UG 943 plakalı aracıyla Afyonkarahisar istikametine kaçtı. Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı takibe alıp, şüpheli ile kızını, Ali Çetinkaya Mahallesi 1304 Sokak'ta suç aleti tabancayla yakalayıp gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada mermiler ve bıçak da ele geçirildi.

Ceylani Şahbaz ve kızı Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ceylani Şahbaz, sabah saatlerinde Akşehir Adliyesi’ne sevk edildi. Şahbaz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan, ağır yaralı olan anne Fadime Şahbaz’ın Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • hüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Akşehir halkı bunlardan yaka silkti.2018'den bu yana bu karıştıkları 4. cinayet.Ölen Kadir Şahbaz 2015'te bir kişiyi vurarak öldürdü.Nefs-i müdafadan çıktı muhtemelen.Aile değil sicilya mafyası
    Cevapla
  • alpi 1 ay önce Şikayet Et
    üç beş vakte çıkar...
    Cevapla
  • bu nedr 1 ay önce Şikayet Et
    öldürenin 5 suç kaydı, ölenin 8 suç kaydı bu nedir ya?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hayret tutuklanmış,
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    2 yıl sonra iyi halden salarlar, fazla hayret etme!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!