13 yaşındaki Hiranur'dan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

Van'da ailesiyle piknik için gittiği Zernek Baraj Gölü'ne giren ve kaybolan 13 yaşındaki Hiranur Öner'in cansız bedenine ulaşıldı.

GİRİŞ 28.07.2024 13:48 GÜNCELLEME 28.07.2024 14:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Zernek Baraj Gölü'ne ailesiyle pikniği giden Hiranur Öner, serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Hiranur'un ailesi, 112 Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.



Hiranur'un kurtarılması için itfaiyenin dalgıç ekibi, göle dalış yaptı. Dalgıçlar, Hiranur'un cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Hiranur'un cenazesi, ambulansla Gürpınar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cenazenin daha sonra otopsi işlemleri için Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüleceği belirtilirken, olay yerine gelen Hiranur'un ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 1 ay önce Şikayet Et
    iyide bunlar hiç mi haber okumuyor,daha 1 hafta kadar önce 1-2 tane buna benzer olay olmuştuvede garibi,ölen çocuklar hep 13-14 yaşında kız,peki bu ailelerde pikniğe gidince yalnız ailenin genç kızlarımı suya giriyor.yoksa bu olaylar o yörelerde sık raslanan aile namusunu lekeleyen kızlara yapılan infaz mı.
    Cevapla
  • memo 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. en büyük sorun okullarda hayatta kalmanın öğretilmesi gerekir. yoksa çocuklarımız öldükden sonra okusalar ne yazar. hayatta kalma dersinde depremdei seldeiş hafasız kalmada, elektriğe karşı, trafiğe karşı, köpeklere karşı nasıl önlem almalıyız öğretilmeli, ayrıca sigara, içki, uyuşturucu maddelere, dolandırıcılara karşı neler yapmalıyız anlatılmalı, yüzme dersleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
Kızılelma PT-3'ün teker kesme testi yapıldı