Kaza yapan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 27 bin 460 TL para cezası

Antalya'da kaza yapan motosiklet sürücüsü ve motosikletteki yolcu yaralanırken, ehliyeti olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsü ve sahibine toplam 27 bin 460 TL para cezası uygulandı.

GİRİŞ 28.07.2024 14:54 GÜNCELLEME 28.07.2024 16:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Antalya'da gerçekleşen kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesi Emek Mahallesi 3044 sokakta meydana gelen trafik kazasında Özlem S.'nin kullandığı 07 AFE 225 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Veli D.'nin kullandığı 07 ASV 624 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu olarak bulunan İlayda Ş. yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

TOPLAM 27 BİN 460 TL CEZA KESİLDİ 

Kazanın ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan kontrolde ehliyeti olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsüne 12 bin 977 TL, sürücü belgesi olmayan kişiye araç kullandıran motosiklet sürücüsüne 12 bin 977 TL, motosikletin muayenesinin olmamasından da bin 506 TL olmak üzere toplam 27 bin 460 TL para cezası uygulanırken, motosiklet yediemin otoparkına kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    aslında polis jandarma her çevirdiği motosiklet sürücüsüne gereken işlemi yapması lazım
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    istanbulda özellikle mahalle aralarında 14 -15 yaşındaki çocuklar sabah akşam plakasız patlak eksozlu motorlarla tur atıp insanları rahatsız edip duruyorlar yetkililer bir çare bulmalı
    Cevapla
  • Orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Motoruna el konulup trafikten men edilmeli, aynı suçu aynı kişi yeniden işlerse hapis cezası da verilmeli. evet ceza yüksekmiş, ama caydırıcı değil. Yeniden sürecek, ve engel olamayacaksınız. Sokaklarda patlak egzostlarla estirilen tehlikeli terör sona erdirilmeli.
    Cevapla
  • cakal ali 1 ay önce Şikayet Et
    yaralinin butun masraf karsilamasi gerek eger yarali sakat kalir ise ømur boyu ne kadar calismis gibi hesap yapilacak tazminat verilecek ve direk hapise konmasi gerek idi cok zengin cocuklari icin bu corba parasi bile degil
    Cevapla
  • Kenan 1 ay önce Şikayet Et
    Sende imkansizi istiyorsun. Sucluyu cezaevine atilmasini isterken, magdurun sakatlik durumunda ömür boyu tüm haklarinin ödenmesini istiyorsun. Cezaevinde parami kazaniyorda ödeyebilsin.
    Cevapla
  • Adla 1 ay önce Şikayet Et
    Kanalarda Ìṣatlarda kanalarda Tarka bahçe heryerde Bedava ekmek yermeyin .Fabirka larda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Prens Selman'dan 'Filistin' açıklaması! 'Diplomatik ilişki kurulmayacak'
Vali atama kararnamesi Resmi Gazete'de! 16 ilin valisi değişti