Kız kardeşler hayatını kaybetti! Dehşete düşüren anlar

Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kız kardeş hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 28.07.2024 16:49 GÜNCELLEME 28.07.2024 16:49
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Bünyan ilçesine bağlı Akmescit mevkiinde meydana gelen kazada A.K.'nin sürücüsü olduğu 06 DF 3723 plakalı Volvo marka otomobil, G.P.'nin kullandığı 50 EZ 176 plakalı kamyona arkadan çarptı.



Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde otomobillerde bulunan N.G. ve N.K. hayatını kaybettiği belirlendi.

O anlar kameralara böyle yansıdı!


İncelemelerin ardından kız kardeşlerin cansız bedenleri hastane morguna kaldırılırken, hurdaya dönen otomobil de çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 167
  • sosyal çalışmacı 1 ay önce Şikayet Et
    Volvolda da olsan ölüyorsun. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • başgan 1 ay önce Şikayet Et
    Talihsiz bir kaza. Allah rahmet eylesin. kamyonun sol köşesine denk gelmiş. kurtarmaya çalışmış ama olmamış. motor ve kaput kısmında bir şey yok. yandan kaçarken sadece cam tarafından almış darbeyi ve üst taraf pert. Rabbım günahlarını affetsin.
    Cevapla
  • Tecai 1 ay önce Şikayet Et
    Kamyon kontrol süz yola çıkıyor Sanki
    Cevapla
  • cumhurun avukatı 1 ay önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyorum bayanlar erkekler kadar iyi araba kullanamaz, fıtratları gereği refleks gösteremezler diye.. Kanaatimce ehliyet alanlardan erkeklerin 1/3 ü bayanların 2/3 ü acemi olup, ehliyet alacak liyakati yok. Avrupa gibi Sıkı bir imtihan olmalı..
    Cevapla
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Arkadan çarpanlar biraz daha dikkat! Aracınızı lütfen iyi kontrol edin ki, bir başkasının mağdur olmasına sebep olmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 yaşındaki Narin Güran 19 gün sonra bulundu! DNA'sının bulunduğu otomobil görüntülendi
Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti!