Altun'dan "Suç Kimde? Bugün Geçmişten Ayrı Düşünülemez" kitabı paylaşımı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kıbrıs meselesinin geçmişine ışık tutmak amacıyla yayımlanan "Suç Kimde? Bugün Geçmişten Ayrı Düşünülemez" adlı kitabın hayırlara vesile olmasını diledi.

Altun'dan "Suç Kimde? Bugün Geçmişten Ayrı Düşünülemez" kitabı paylaşımı
Altun'dan "Suç Kimde? Bugün Geçmişten Ayrı Düşünülemez" kitabı paylaşımı
GİRİŞ 28.07.2024 23:21 GÜNCELLEME 28.07.2024 23:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"1960'lı yıllardan günümüze kadar uzanan Kıbrıs Adası'nda yaşanan etnik ve siyasi gerginliklere belgelerle ışık tutan ve bugünkü sorunların anlaşılması için geçmişin tanıklığına başvurmayı öneren 'Suç Kimde? Bugün Geçmişten Ayrı Düşünülemez' adlı kitap, İletişim Başkanlığımız tarafından Türkçe ve İngilizce olarak yayımlandı.

Kıbrıs Türkü'nün gerçek hikayesinin tüm dünyada daha iyi anlaşılmasına katkı sunacağına inandığımız bu değerli kitabın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Bizi ilgilendiren her konuda böyle çalışmalar gerektiğini düşünüyorum. Haksız zalimler kendilerini her platformda anlatıyorlar. Biz ise haklı olduğumuz halde yetersiz kalıyorduk. Bu umut verici bir gelişme. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük şirketlerin nasıl vergi kaçırdığına dair de bi kitap bekliyoruz.Belki biz de bişeyler kaparız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'da flaş ayrılık! ABD ve Avrupa'ya uyarı! Son dakika çağrı yaptı: Türkiyesiz...
Bakan Şimşek yılsonu enflasyon tahminini açıkladı! Öncelikli hedefi duyurdu