Son Dakika: Irak'ın kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi... MSB, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Haftanin bölgelerinde tespit edilen 13 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GİRİŞ 30.07.2024 10:48 GÜNCELLEME 30.07.2024 15:13
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Irak'ın kuzeyini teröristlere dar ediyoruz!" paylaşımında bulunarak 13 PKK'lı teröristin Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirileceğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Gara ve Haftanin bölgelerinde tespit ettiği 13 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekâtıyla etkisiz hâle getirdi. Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz!" denildi.

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 41
  • bülent 1 ay önce Şikayet Et
    güzel bir haber abd nin sonradan olma üvey çocuklarını temizlemeye devam
    Cevapla
  • Ugur 1 ay önce Şikayet Et
    Asıl terörist başı amerika suriyedeyken terörle mücadelede sonuç alınmaz, sunuda yapabiliriz teröristi bombaliyoruz diye amerikanın kamplarinivurdukmu ertesi sabah bir tane terörist kalmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ateşleri bol olsun.
    Cevapla
  • hiç 1 ay önce Şikayet Et
    Helaallll.....
    Cevapla
  • Badeci şeyh 1 ay önce Şikayet Et
    Suriyenin kuzeyine abd, ypgpekaka için abd işgal asker sayısını arttırıp hava savunma silahlarını yığdı geçen hafta .Buraya niye operasyon yapılmıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail şaşkına döndü, tüm sınırları kapattılar! Hamas'tan da son dakika açıklaması geldi..
Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti!