İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...

Gazeteci İsmail Saymaz, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın paylaşımına tepki göstererek, "Siz Türkiye Cumhurbaşkanını tehdit edebilecek vasıfta değilsiniz. Bu pespayenin karşısında bütün Türk milleti durur." dedi.

GİRİŞ 30.07.2024 21:33 GÜNCELLEME 30.07.2024 21:34
Bu Habere 245 Yorum Yapılmış

Gazeteci İsmail Saymaz, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabından Saddam Hüseyin benzetmesiyle yaptığı paylaşıma ateş püskürdü. Katz'ın paylaşımını "rezil bir cevap" olarak nitelendiren Saymaz, "Bu pespayenin karşısında bütün Türk milleti durur" dedi.

İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...

'TÜRKİYE CUMHURBAŞKANINI SADDAM'IN AKIBETİYLE TEHDİT EDEBİLECEK VASIFTA DEĞİLİSİNİZ'

Saymaz'ın Halk TV canlı yayınında yaptığı açıklamaları şu şekilde;

İsrail Dışişleri Bakanının verdiği cevap pespaye, rezil bir cevaptır.

Türkiye Cumhurbaşkanını yaptığı açıklamadan ötürü onu Saddam'ın akıbetiyle anmak ne onun haddinedir, ne de İsrail'in dile getirebileceği, aklından hayal etse bile gerçekleştirmesi mümkün olamayacak bir iddiadır.

'BU PESPAYENİN KARŞISINDA BÜTÜN TÜRK MİLLETİ DURUR'

Bu pespayenin karşısında bütün Türk milleti durur. Yani öyle Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanını siz Saddam'ın akıbetiyle tehdit edebilecek vasıfta değilsiniz. Bu sadece kuru bir tehditle kalmaz buna bütün millet tepki koyar.

İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında "Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail, Filistin'e bunları yapamasın. Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım." demişti.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz da sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saddam Hüseyin'in yan yana fotoğraflarını paylaşarak, "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail’e saldırı düzenleme tehdidinde bulunuyor. (Erdoğan) orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamalı." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 245
  • Selami Serkes 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail Saymaz haklı... Böyle, dünyaya kapkara gözlüklerin arkasına saklanarak bakan, yakışıklı mı yakışıklı bir devlet başkanı nerede görmüş bu ülke...?
    Cevapla
  • Veli Ogultarkan 1 ay önce Şikayet Et
    Bizi ırakla karıṣtırmasınlar biz sevsekte sevmesekte cumhurbaṣkanımıza sahip çıkarız, biz büyük Türkiyeyiz az kaldı israilin sonu geliyor.
    Cevapla
  • çavuşlu 1 ay önce Şikayet Et
    bu şahsın Türkiye lehine konuşacağına inanmıyorum Bu işin içinde bir sorun var diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Berk 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye ve Türk insanını hiç milletle karıştırmasınlar herkes haddini bilsin .
    Cevapla
  • Fuat TAŞKIRAN 1 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılıyor ki Saddami sinsi ve yalan planlarıyla yok ettiler. Ama Türkiye Cumhuriyeti buna hiç benzemez beşikteki bebekten bastonlu yaşlıya kadar herkes. Sayın CUMHUR BAŞKANI NIN.yanindadir. Bırak Cumhur başkanını. Türkiyenin bir karincasina bile zarar veremezler. Doğuşu batısı Kuzeyi güneyi. Hepimiz Turkiyeyiz. Hepimiz Cumhurbaşkanı yiz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'e Lübnan tepkisi!
İşte Lübnan'ı kana bulayan cihaz Pager! Dikkat çeken detay