Devlet hastaneleri çalışma saatleri nedir 2024? Devlet hastaneleri hafta sonu açık mı?

Devlet hastaneleri çalışma saatlerinin hangi saat aralığında olduğu ve öğle mola aralarının ne zaman olacağı vatandaş tarafından merak edilip arama motorlarında sorgulanıyor. Ülkede vatandaşların yoğun bir şekilde talep gösterdiği devlet hastanelerine dair internette, "Devlet hastaneleri çalışma saatleri nedir 2024? Devlet hastaneleri hafta sonu açık mı, muayene ücreti nedir, muayeneler ücretsiz mi, randevu nasıl, nereden alınır?" sorularına yanıt aranıyor.

Devlet hastaneleri çalışma saatleri nedir 2024? Devlet hastaneleri hafta sonu açık mı?
Devlet hastaneleri çalışma saatleri nedir 2024? Devlet hastaneleri hafta sonu açık mı?
GİRİŞ 31.07.2024 11:45 GÜNCELLEME 31.07.2024 11:45

Devlet hastanelerinin çalışma saatleri 2024 yılında merak ediliyor. Devlet hastanelerinin öğle arası, kaçta açılıp kaçta kapandığı, hafta sonu açık olup olmadığı, muayenelerin ne kadar olduğu ve randevuların nasıl alınacağı internette sorgulanıyor. İşte 2024 devlet hastanelerinin çalışma saatleri...

DEVLET HASTANELERİ ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR 2024?

Devlet hastaneleri sabah 09.00'da açılır akşam 16.00'a kadar ise vatandaşa hizmet vermektedir. Hastaneleri öğle araları 12.30 ile 13.30 arasındadır. 

DEVLET HASTANESİ HAFTA SONU AÇIK MI?

Devlet hastaneleri hafta sonu (cumartesi ve pazar) günleri açık değildir. Dolayısıyla hafta sonu hizmet verilmemektedir.

DEVLET HASTANELERİ HANGİ GÜNLER AÇIK?

Polikinlik genellikle hafta içi her gün 09.00 ile 16.00 arası hizmet veriyor. Acil servisler 7 gün 24 saat vatandaşa hizmet vermektedir.

NEREDEN RANDEVU ALINIR?

Devlet hastanelerine randevu almak için Alo 182'yi aramanız yeterli olacaktır. İstediğiniz alanda randevuyu almanız için sizlere tarih verilecektir.

MUAYENELER BEDAVA MI?

Genel Sağlık Sigortası olan bireyler devlet hastanelerinden ücretsiz muayene ve tedavi olma hakkına sahiptirler.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milyoner'de şaşırtan anlar! 2. soruda elendi
Kiryakos Miçotakis 'Türkiye' gerçeğini itiraf etti!