Bakan Yerlikaya'nın konutuyla ilgili iddialara açıklama! Suç duyurusunda bulunuldu

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın konutundan, iki yabancı adına kayıtlı iki ikamet izni çıktığı iddialarıyla ilgili açıklama geldi.

GİRİŞ 02.08.2024 13:11 GÜNCELLEME 02.08.2024 14:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Göç İdaresi Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Göç İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın adresinde "iki yabancı adına kayıtlı ikamet izni çıktığı" haberlerine ilişkin, 9 Mayıs 2024'te yanlış adres beyanıyla ilgili durumun tespit edildiğini, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Başkanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın adresinde "iki yabancı adına kayıtlı ikamet izni çıktığı" haberleri üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"9 Mayıs 2024'te yanlış adres beyanıyla ilgili durum Göç İdaresi Başkanlığımızca tespit edilmiş olup konuya ilişkin 10 Mayıs 2024'te mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir. Mülkiye müfettişinin ilk tespitleri doğrultusunda N.N. ve A.H. adlı 2 Azerbaycanlı askeri öğrenci ile 2 sivil şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • atakan cenker 1 ay önce Şikayet Et
    öylesine dehşet verici bir başıboşluk var ki bu ülkede, koskoca içişleri bakanının evi bile yabancılara kiralanabiliyor. kaldı ki bunlar Azerbaycanlı, arap bile değil. ya her tür kolaylığın sağlandığı araplar acaba ne durumda, cumhurbaşkanlığı sarayını ikamet gösteren kaç afgan ya da suriyeli var dersiniz? o da haberlere düşer elbet
    Cevapla
  • Suat 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım bu yalan haber yapanlara çok ağır cezalar yapmadığınız sürece bunlar daha da çoğalacak at hapse yatsın 5 sene acımayın hain oğlu hainlere
    Cevapla
  • Akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Bu konular böyle geçiştirilemez, net ve gerçek açıklama olmalı; aslında gereği yapılmış ve sonuç şudur denmelidir.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail'le ilişkisi olup olmadıklarına bakılsın öncelikle.
    Cevapla
  • Rıza 1 ay önce Şikayet Et
    Tum dusmanlar islam dusmanlari yıllardır ak partiye ve onun değerli liderlerini karalamaya çalışıyorlar be chp zihniyeti ve onun ağababaları kinamiyirum ben onlara inananları kınıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Hamas'a Sinvar teklifi: Çıkış sözü
 Hizbullah lideri Nasrallah'ın konuşması öncesi Lübnan'a hava saldırıları düzenledi