Sağlık Bakanı Memişoğlu, Bayburt'ta ziyaretlerde bulundu

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Bayburt'un sağlıkla ilgili birçok sorununun çözüldüğünü gördüklerini söyledi.

GİRİŞ 02.08.2024 16:01 GÜNCELLEME 02.08.2024 16:19

Memişoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte Vali Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş'i ziyaret etti, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarına da ziyaret gerçekleştiren Bakan Memişoğlu, daha sonra Bayburt Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Memişoğlu, gazetecilere, şehir değerlendirmelerine Bayburt'la devam ettiklerini, Çoruh Nehri'nin güzel şehri Bayburt'ta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Bayburt'ta eski hastaneyle ilgili sağlık planlamasının yapıldığını belirten Memişoğlu, "Bayburt'un sağlıkla ilgili birçok sorununun çözüldüğünü görüyoruz. Sayın Valimiz, Vekilimiz, Belediye başkanımız ve il sağlık müdürlüğümüz koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz." dedi.

Memişoğlu, Bayburt'un sağlık hizmetlerinin iyi sunulduğu bir şehir olduğunu sözlerine ekledi.

Hastane ziyaretinde Bakan Memişoğlu'na Vali Eldivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ve diğer ilgililer eşlik etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin soruları yanıtlıyor! 20 bin öğretmen ne zaman atanacak?
Schengen krizi: Almanya'dan AB ülkelerini kızdıran karar!