Hatay'da acı olay: 2 kişi boğuldu!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 5 kişiden 2'si hayatını kaybetti.

Hatay'da acı olay: 2 kişi boğuldu!
Hatay'da acı olay: 2 kişi boğuldu!
GİRİŞ 03.08.2024 19:04 GÜNCELLEME 03.08.2024 19:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hatay'ın Arsuz ilçesinde gerçekleşen olay, Akdeniz'e sahili bulunan Arsuz ilçesi Büyükdere Mahallesi'nde yaşandı. Serinlemek için denize giren 5 kişi, bir süre sonra çırpınmaya başladı.

Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından denizden çıkarılarak ambulansa taşınan 5 kişi, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

2 kişi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer 3 kişinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • AdanalıEREN01 1 ay önce Şikayet Et
    İnanılmaz derecede tehlikeli deniz alanı tahminen 25 yıl kadar oldu TCDD Arsuz kampındayız şamandıralı alanı geçtiğimizi farkettim lakin deniz çekmekte dönüşte kıyaya kıyıda beyefendi feryad halinde meğer bizlere seslenmekteymiş aynı noktada iki şahıs boğulmuş şamandıralı alana uymayıp hatalı davrandım çok dikkatedilmeli.Allah rahmet eylesin kurtulanlara şifalar dilerim geçmiş olsun:(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den siber terör saldırısı! Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklaması
Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta tamamlandı! Haftanın lideri kim oldu?