Siyonistlerden bir çıkış daha! "İmamoğlu 'Hamas' tavrının arkasında durdu"

Daha önce işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili siyonistlerden bir paylaşım daha geldi.

GİRİŞ 04.08.2024 22:58 GÜNCELLEME 05.08.2024 20:00
Bu Habere 425 Yorum Yapılmış

Daha önce işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açıktan destek vermesinin ardından siyonistlerden dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. 

Sosyal medyada soykırıma karşı direnen Hamas'ı "terör örgütü" olarak tanımlamaya devam eden İmamoğlu'nun videosunu paylaşan Dean Shmuel Elmas, CHP'li İBB Başkanı'nın Hamas'ı "terör örgütü" olarak tanımlamaya devam ettiğini belirtti.

İsrail'de yayın yapan Globes isimli haber sitesinde çalışan siyonist isim, “Hamas Türkiye'de manşetlerde yer almaya devam ediyor fakat herkes onları desteklemiyor. İstanbul Belediye Başkanı ve muhalefet liderlerinden Ekrem İmamoğlu  dün bir kez daha Hamas eylemlerinin "terör eylemi" olduğunu belirterek tavrının arkasında durdu” yorumunu yaptı.

"ANADOLU'NUN İŞGALİNİ PLANLIYORUM"

Siyonist propaganda aracı Shmuel Elmas, daha önce de sosyal medya hesabından skandal bir açıklamada bulunmuştu. Elmas eline aldığı Türkiye haritasına baktığı fotoğrafı yayınlayarak, "Gazze'nin işgalinin sonuna yaklaşırken Anadolu'nun işgal planlarını yapmaya başladım" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 425
  • Mudanyalı Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Sıkıntı Yok fark 1250 milyondan 3 Milyon Çıkarırız
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten bir mason dan ne beklenir. İmamoğlu masonluğunun gereğini yapıyor.
    Cevapla
  • Skut 1 ay önce Şikayet Et
    Bu eko gökten zembille inmedi. Halk seçti. anlaşılan siyonistler ekoyu seçenleri iyi fonlamış.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Aha şimdi CHP'liler bir daha CHP'ye oy vermezler,şaka şaka,ne yaparlarsa yapsınlar CHP'li chplidir,her zaman her koşulda yahudi, hıristiyan farketmez,yeter ki Müslüman olmasın
    Cevapla
  • Vatan 1 ay önce Şikayet Et
    Selahattin gibi bunada bir ders şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı 'lityum pil' tehlikesini gözler önüne serdi
Lübnan'da ikinci saldırı alarmı! Yetkililerden uyarı