26 ilde Siberağ operasyonu: Çok sayıda kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çevrim içi çocuk müstehcenliği, yasa dışı bahis ve nitelikli hırsızlık ve dolandırıcılık, banka veya kredi kartlarını kötüye kullanma suçlarına yönelik operasyonlarda 86 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

GİRİŞ 05.08.2024 08:29 GÜNCELLEME 05.08.2024 09:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 26 ilde operasyonların yapıldığını kaydetti.

Bakan Yerlikaya, 86 zanlının yakalandığı Siberağ-4 operasyonları sonucu, ruhsatsız tabancalar ile çok sayıda bilgisayar, sahte ehliyet ve dijital materyalin ele geçirildiğini belirterek, "Şüphelilerin hesaplarında 91 milyon 400 bin lira işlem hacmi bulunduğu tespit edildi. Kara Vatan'da olduğu gibi Siber Vatan'da da 7 gün 24 saat suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin." ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ergo 1 ay önce Şikayet Et
    aynı şekilde ben de ayaklarına taş değdirmesin gerçekten hepsine teşekkür ediyorum
    Cevapla
  • Reis'e Açık İhbar 1 ay önce Şikayet Et
    Sağlık Bakanlığında çalışan bilgi işlemcileri kontrole sıra gelmedi bir türlü. Google'a ulaşım sayfasına bile ara sayfa koydular.
    Cevapla
  • Açı 1 ay önce Şikayet Et
    Kutlarım ama iyi bir dovulsun kansızlar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yakalasan ne olur bakanım bir kapıdan girip diyer kapıdan çıkıyorlar bunlar ya asın yada burun boşuna bunları bakmayın boşuna avukat hakim ve savcılara para vermeyin beee
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    son zamanlarda dolandırıcılık cok arttı. bunlara nefes aldırmamalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
5 TL'lik alışverişe 600 bin TL ceza! İhmal edenler yandı
236 yolculu Londra uçağında panik anları! Çantadaki cihaz patladı!