Son dakika: 'Su' tartışması katliamla bitti: 3 kişi öldü!

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde tarım arazisinde su anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 06.08.2024 13:11 GÜNCELLEME 06.08.2024 14:37
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış
 
 

Olay, Sulakyurt ilçesi Deredüzü köyündeki bir tarım arazisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Ç. ile Satılmış Cesur (69), İbrahim Cesur (54) ve Satılmış Cesur (17) arasında tarım arazisini sulama konusunda tartışma çıktı.

Tartışma sırasında E.Ç., yanında taşıdığı tabanca ile Satılmış Cesur, İbrahim Cesur ve Satılmış Cesur'a ateş eti. Kurşunların hedefi olan üç kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri, saldırının gerçekleştiği tarım arazisinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

E.Ç., olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan E.Ç. ile öldürdüğü şahısların arasında akrabalık bağı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Köylü 2 ay önce Şikayet Et
    O tarlada kaç yetim hakkı var Allah bilir başkasının malına sahip çıkarlar bizimdie sonrası işte burada biri cezaevinde diğerleri mezarda, kul hakkı ne yaparsann yap çıkar E. Ç
    Cevapla
  • belgin 2 ay önce Şikayet Et
    yahu ne var hakka adelete insafa uyulsa bakın şeytan güldü geçti kaç kişinin hayatı mahvoldu etmeyin sabırlı olun kimse kimseye haksızlık yapmasın
    Cevapla
  • Sucu 2 ay önce Şikayet Et
    Cezaevinde ,artık gece gündüz rüyasında ,tarlalarını kanla sular.
    Cevapla
  • Havatar Rıza 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün Topraklar onların olduartık. Yakınları Bol Bol Su dökerler.
    Cevapla
  • Esnaf 2 ay önce Şikayet Et
    Vay be İslamdan uzaklaştık hoşgörü ve Ahlak kalmadı hepimiz para nın esiri olduk. Bir anlık öfke hem akrabaları öldürdü hem kendi ve ailesini yaktı. Allah sabır versin Hepsi paramparça oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Evlerini teslim alan depremzedelerden duygulandıran sözler: Evladımız bıraksa, Erdoğan...
SAHA EXPO'dan 2 milyar dolarlık şov