Sahipsiz köpek, vatandaşın serçe parmağını parçaladı!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yürüyüş yaptığı caddede sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan Şeyhmus Yılmaz, serçe parmağını kaybetme riski yaşıyor.

GİRİŞ 06.08.2024 21:27 GÜNCELLEME 07.08.2024 10:14
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bağlar Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Yılmaz, 3 Ağustos'ta yürüyüş yaptığı caddede bir grup sahipsiz köpekle karşılaştı.

Köpeklerden birinin saldırısından kendi çabasıyla kurtulan Yılmaz, telefonla aradığı yakınları tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sol elinden ve bacaklarından yara alan Yılmaz, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Şeyhmus Yılmaz, AA muhabirine, cumartesi günü akşamı yürüyüşe çıktığını, 5-6 sahipsiz köpeğin kendisine doğru yöneldiğini, bir tanesinin de saldırdığını söyledi.

Köpeklerden birinin aniden üzerine saldırdığını ve elini ısırdığını kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Isırmayla kolumdaki demir kordonlu saatim üçe bölündü. Yumruk atmaya başlayınca köpekler kaçmaya başladı. Saldırıdan korkmadığım için kurtulabildim ancak benim yerimde korkan biri olsaydı daha fena ve kötü olabilirdi. Köpekler kaçınca oğlumu aradım ve hemen gelmesini istedim. Hastaneye gittikten sonra müdahale ettiler, çok şükür saldırıdan ucuz kurtuldum. Bunu ben yaşadım başkaları yaşamamalı. Bu köpeklere karşı önlem alınması gerekiyor, mutlaka toplanmalı. Bu mahallede çocuklar, kadınlar ve erkekler bu caddede yürüyüşe çıkıyor. Başkasının zarar görmesini istemiyorum."

"Parmağımın ne olacağı belli değil"

Serçe parmağının kopmak üzere olduğunu dile getiren Yılmaz, "Elim komple paramparça durumda serçe parmağım kopmak üzere. Dikiş atıldı ama durum pek iyi sayılmaz. Kırık ve sinirler kopuk, dikiş atıldı ama hala da sıkıntılı durumda. Parmağımın ne olacağı belli değil. Gerçi elimin tamamı yara içinde ve yara yerleri de kötü. Aşıları yaptırdım, 2 doz aşı daha olacağım." dedi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • SELAMİ KESKİN 2 hafta önce Şikayet Et
    Sözde hayvanseverlerin gerçek yüzü ortaya çıktı... 28.Ağustos.2024 İstanbul’un Silivri ilçesinde sokak hayvanlarına destek amacıyla kurulan derneğin Vurgun yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltında. İstanbul’un Silivri ilçesinde kurulan bir derneğin hayvan barınağı adı altında yaptığı Vurgun ortaya çıktı.
    Cevapla
  • Jale Aytekin 1 ay önce Şikayet Et
    Vatanini, milletini seven tüm vatansever kardeṣlerim; sizler de vatandaṣlik görevinizi bir zahmet yerine getirin ve YASAYA KARṢI GELEREK (!!), sokak köpeklerini toplamayan belediyeleri, sokak köpeklerine mama verenleri, savciliga dilekçe yazarak, videolarini çekerek sikayette bulunun..!! Bu sizin anayasada var olan kanuni hakkinizdir!! SUSMA, KORKMA, TEMBEL OLMA!
    Cevapla
  • AVUKAT HİLMİ 1 ay önce Şikayet Et
    sokak köpekleri tarafından ısırılan tüm vadandaşlarımız, öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutmanız ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası açmanızdır. bu sizin kanuni hakkınızdır. alacağınız tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
    Cevapla
  • Develeopar 1 ay önce Şikayet Et
    Gerçek toplum sorunu. Gündeme getiren peşine düşen habercilerimize teşekkürler.
    Cevapla
  • hhüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Acilen YASA istiyoruz !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail askerleri, Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attı
Ukrayna 54 İHA ile vurdu: Moskova'ya iki yıl sonra en büyük darbe!