Küçükçekmece'de feci ölüm: Kamyonete arkadan çarptı!

Küçükçekmece TEM Otoyolunda emniyet şeridindeki kamyonete arkadan çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

GİRİŞ 07.08.2024 10:05 GÜNCELLEME 07.08.2024 10:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaza, TEM Otoyolu Halkalı mevkii Ankara istikametinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi.

İddialara göre Yılmaz Mucu idaresindeki 41 YK 524 plakalı kamyonetin motor arıza ışığı yanınca, aracını Halkalı mevkiinde emniyet şeridinde durdurdu.

KAMYONETE SAPLANDI

Şoför, arızayı tespit etmeye çalıştığı sırada Ersin K.'nın kullandığı motosiklet emniyet şeridindeki kamyonete arkadan çarptı ve motosiklet kamyonete saplandı. 

HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü 31 yaşındaki Ersin K.nın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu.

Kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapanırken Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Cenaze ambulans ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar emniyet otoparkına çekildi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Faruk 1 ay önce Şikayet Et
    herkes motorluyu suçlamış ancak kazaya iki kamyon karışmış. yani emniyet şeridindeki araca çarpmasına sebep olan diğer kamyon gibi duruyor. diğeri sıkıştırmış olabilir.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 1 ay önce Şikayet Et
    Motorsikletlilere kural da yok ceza da. İlahi adalet bazen ağır olabiliyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    şöförlüğü ne zaman öğrenicez? yakışıklı bir ölüm sonrası mı?
    Cevapla
  • Faruk 1 ay önce Şikayet Et
    diğer kamyon sıkıştırmış açık belli ama haberde buna yer verilmemiş. bim kamyonları çok hızlı ve dikkatsiz kullanıyorlar.
    Cevapla
  • ali veli 1 ay önce Şikayet Et
    motorsikletliler kurallara uymadığı sürece başlarına bu kazalar gelir. araç emniyet şeridinde...senin ne işin var o şerittte??? yoldan şeritten gidin kardeşim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ANKA-3 hedefi 12’den vurdu
KPSS ön lisans sonuçları açıklandı