Meteorolojiden İstanbul uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Anadolu Yakası ve kuzey kıyılarının kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği açıkladı. Megakentte poyraz bir hafta çok sert esecek ancak bağıl nem oranı da artacak.

GİRİŞ 09.08.2024 09:45 GÜNCELLEME 09.08.2024 15:27

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz parçalı bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Kocaeli, Afyonkarahisar, Kars ve Ardahan çevreleri ile İstanbul'un Anadolu Yakası ve kuzey kıyıları, Denizli'nin güney ve doğu, Ankara'nın kuzey, Bolu'nun doğu, Kastamonu ve Karabük'ün güney, Çankırı'nın batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA POYRAZ SERT ESECEK

İstanbul'da poyraz bir hafta çok sert esecek, rüzgar serinlik sağlıyor ancak bağıl nem biraz artacak.

Ankara açık, cumartesi kuzeyinde sağanak geçişi bekleniyor.

İzmir'de poyraz hafta sonu kuvvetli ve kuru esecek.

Bursa biraz bulutlu.

İstanbul 30, Ankara 24, İzmir 35, Bursa 33 derece. Antalya'da hissedilen sıcaklık 39 derece. Elmalı tarafında sağanak yağış var.

KAYNAK: NTV
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi
Scooter sürücüsünü kural ihlalleri kazaya neden oldu! Korkunç anlar böyle görüntülendi