Son dakika: Akdeniz'de peş peşe korkutan depremler!

Son dakika haberi... AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde de Antalya'nın Kaş ilçesi iki depremle sarsılmıştı...

GİRİŞ 09.08.2024 17:50 GÜNCELLEME 09.08.2024 18:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış
 
 

Son dakika haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Saat 17.05'te gerçekleşen sarsıntının 6,85 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi.

SABAH SAATLERİNDE DE İKİ DEPREM DAHA OLMUŞTU

AFAD, sabah saatlerinde Antalya'nın Kaş ilçesinde 4.1 ve 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de saat 10.38'de 4,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Merkez üssü Antalya'nın Kaş ilçesine 48,11 kilometre mesafede olan depremin, yerin 11,76 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

Akdeniz'de saat 11.51'de 4,2 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Merkez üssü Antalya'nın Kaş ilçesine 52,11 kilometre mesafede olan depremin yerin 12,4 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Taka 1 ay önce Şikayet Et
    Sahiller uyarılıyor.
    Cevapla
  • Krc 1 ay önce Şikayet Et
    Kıyamete yakın toplu ölümlerin gerçekleşeği haber verilir kitaplarda Onun için her an hazırlıklı olmak lazım
    Cevapla
  • Aksaray 1 ay önce Şikayet Et
    6.şubat depremi güney doguda 13 il yüzlerce ilçe binlerce köy bir gecede yerle bir oldu.ve binlerce vatandaşımız öldü milyonlarca insan evsiz kaldı. ama hiç kimse suçu kendinde aramadı. herkes suçu devlette aradı mütahitte aradı. şimdi ege bölgesi sallanıyor şayet bir deprem olursa suçlu kim olacak. hedef belli devlet suçlu olacak. KUL AZMAYINCA HAK BELA YAZMIYOR BEYLER.
    Cevapla
  • Hakikat 1 ay önce Şikayet Et
    Akdeniz yaril düşman gemilerini denizin dibine çek
    Cevapla
  • Birisi 1 ay önce Şikayet Et
    Patlamayan yanardağlardan enerji üretebiliriz. Bu teknolojiyi geliştirelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den beş kente son dakika uyarısı!
Lübnan'daki çağrı cihazlı terör saldırısının arkasında Mossad'ın 'Kızıl Serçe'si mi var?