Naci Görür’den deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti

Antalya Kaş açıklarında 4.1 ve 4.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Naci Görür’den deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti
Naci Görür’den deprem açıklaması! O bölgeye dikkat çekti
GİRİŞ 10.08.2024 04:16 GÜNCELLEME 10.08.2024 04:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AFAD'dan yapılan açıklamada Antalya Kaş açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği aktarıldı. Saat 10.38'deki depremin derinliğinin 11 kilometre olduğu belirtildi. Kaş açıklarında saat 11.51'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydan geldi.

FETHİYE-BURDUR UYARISI

Konuya ilişkin Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Bugün Antalya Kaş açıklarında 12 sularında 4,1 iki deprem oldu. Sanırım depremler Helen-Kıbrıs yayında ve Plini-Strabo hendeği üzerinde. Bu transform fay karaya doğru Fethiye-Burdur zonu ile devam ediyor. Helen-Kıbrıs yayında çok deprem oluyor” ifadelerine yer verdi.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar da biliyorlar ki depremi önceden tahmin etmek mümkün değil.Ama medyanın ilgisi uğruna milleti yanlış bilgilendirip insanları boş yere paniğe sokuyorlar.Ama bunun öbür tarafı da var unutmamak gerek.
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    he naci he...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Şom ağızlı, deprem felaketi tellalları yine meydanlarda.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yav siz bossunuz ya. 2 gün önce Kayseri dediler sonra İstanbul sonra burası.bos boş konuşup insanları korkutmayin
    Cevapla
  • Beya 1 ay önce Şikayet Et
    Bende bunlar kadar biliyirum türkiye deprem ulkesi her sehirde her an drprem olabilir.cikip het sallantida insanlari korkutuyorlar yok surasi burasi alayi yalan ALLAH tan baskasina inanmayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Doğal gaza zam olacak mı? Bakan Bayraktar canlı yayında açıkladı
Akkuyu bir ilk olacak! Türkiye 664 milyon dolar harcadı