Nike online sipariş neden verilmiyor? Nike mobil alışveriş kapandı mı?

Nike online ve uygulamadan sipariş verilememesi durumundan vatandaşlar arama motorlarında, "Nike online ve uygulamadan sipariş neden verilmiyor, Nike mobil alışveriş kapandı mı?" sorularına yanıt arıyor. Gümrük mevzuatında yapılan değişiklikler nedeniyle böyle bir durumun olduğunu belirten Nike, Türkiye'de Nike.com ve Nike mobil uygulamasından yapılan online siparişler için yeni kararını açıkladı.

Nike online sipariş neden verilmiyor? Nike mobil alışveriş kapandı mı?
Nike online sipariş neden verilmiyor? Nike mobil alışveriş kapandı mı?
GİRİŞ 10.08.2024 10:38 GÜNCELLEME 10.08.2024 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nike online siparişin neden verilemediği vatandaş tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Nike mobil uygulamasından da sipariş verilemiyor. Bu durumu gümrük mevzuatından yapılan değişiklik nedeniyle olduğunu belirten Nike, Türkiye için yeni karar aldı. Peki, Nike online sipariş neden verilmiyor? Nike mobil alışveriş kapandı mı?

NİKE ONLİNE SİPARİŞ NEDEN VERİLMİYOR?

Nike Türkiye'de online satışları askıya aldığını açıkladı. Nike'ın konuya dair açıklaması şu şekildedir:

Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin Türkiye'deki tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelemeye devam ediyoruz. Bu süreçte Nike olarak tüketicilerimize siparişlerinin sorunsuz bir şekilde ve zamanında ulaşmasını garanti edemediğimiz için maalesef Türkiye'den verilen online siparişleri şu an için askıya almak durumundayız.

NİKE  MOBİL ALIŞVERİŞ KAPANDI MI?

Nike online satışların neden yapılamadığını şu şekilde belirtti:

Türkiye gümrük mevzuatında yapılan son değişiklikler nedeniyle maalesef şu an için Nike.com ve Nike App üzerinden alışveriş yapılamamaktadır. Söz konusu değişikliğin tüketicilerimizin alışveriş deneyimine etkisini incelediğimiz bu süreçte yaşanan olumsuzluktan dolayı özür dileriz. Durumu takip etmeye ve Türkiye'deki tüketicilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Güncel bilgiler için daha sonra Yardım sayfamızı tekrar kontrol edebilirsiniz.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kemalettin 1 ay önce Şikayet Et
    nike giyip ne yapacak vatandas iyi oldu
    Cevapla
  • Uyarı 1 ay önce Şikayet Et
    Nike boykot ne siparişi. Canı cehenneme. Ne marka meraklısı bir millet ya
    Cevapla
  • senbon 4 hafta önce Şikayet Et
    bak kardeşim futbol oynuyorum ve benim ayakkabı almam gerekiyor marka meraklılığı değil daha güzeli rahatı olsun alayım yani:d
    Cevapla
  • tin 1 ay önce Şikayet Et
    defol git nike
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika.... MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi!
Adriano'yu Beşiktaş'a getiren o telefon! Yıllar sonra açıkladı