Pençe Kilit bölgesinde hava harekatı! Çok sayıda terörist etkisiz!

Son dakika: Pençe-Kilit harekât bölgesine gerçekleştirilen hava harekatıyla 17 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği açıklandı.

GİRİŞ 12.08.2024 13:57 GÜNCELLEME 12.08.2024 13:57
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Kahraman Türk askeri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde hava harekatı düzenledi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), düzenlenen hava harekatına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakanlık yaptığı açıklamada; 17 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini belirtti.

"TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI BÖLGEDEN SİLİP ATMAK İÇİN MÜCADELEYE DEVAM"

MSB'nin paylaşımı şu şekilde;

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, hudutlarımızın güvenliği, bölgenin huzuru ve emniyeti için Irak’ın kuzeyindeki operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

Pençe-Kilit bölgesinde unutulmayacak kahramanlıklar sergileyen, en tehlikeli ve en zorlu arazilerde teröristlerin inlerini yerle bir eden korkusuz Mehmetçik, terör örgütü PKK’yı bölgeden silip atmak için mücadele veriyor.

Pençe-Kilit harekât bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi. Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz! Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!"

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    " YPG/PKK bolgeleri ùzerinde Tùrk savaş ucaklarinin SES USTU UÇUŞLAR ICRA EDILMESI ILE YERDE BLAST TESIRI ILE PATLAMALAR" hissedilecek, bu patlamalar PKK'da yakinlarina bomba dùştù algisi ile DEMORALIZE ve çòzùlmelerde etkisi olacaktir. Sık sık jetlerimiz tarafindan " bomba atilmasa bile" " ses ùstù gecisli uçuşlar icra edilmesi ònemlidir..
    Cevapla
  • hain bükücü 1 ay önce Şikayet Et
    chp liler yasta
    Cevapla
  • Gül 1 ay önce Şikayet Et
    Kökleri kazınana kadar durmak yok helal olsun bu topraklardaki yediğiniz ekmek içtiğiniz şu aldığınız nefes Vatan Evlatları siz varsanız biz varız Rabbim sizi daima muzaffer eylesin şehit olursanız peygamber sancağı altında gazi olursanız Ay Yıldızlı Bayrak altinda buluşmayı nasip etsin sizlere Rabbim
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ateşimiz bol olsun
    Cevapla
  • T.E 1 ay önce Şikayet Et
    17 batı ve Ermeni maşası daha sarı torbaya Rabbimiz güzel ülkemizi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin detayları açıkladı! 20 bin öğretmen ne zaman atanacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız