Son dakika: PKK'ya bir darbe daha!

Son dakika: MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

GİRİŞ 13.08.2024 14:56 GÜNCELLEME 13.08.2024 15:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Kahraman Türk Ordusu'nun başarılı operasyonları devam ediyor.

Son olarak; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Açıklamayı Milli Savunma Bakanlığı yaptı. 

Bakanlık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Mehmetçik, kahramanca ve fedakârca mücadeleye devam ediyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • MİSAFİR 1 ay önce Şikayet Et
    abd bize saldırmak için 1.000.000 kişilik pkk ordusu kurdu ve nükleer silahta verdi.biz daha seyrediyoruz suriye ye daeş i taşıyarak orada halkı göçe zorladılar ve pkk oralara çöktü petrolü ele geçirdi.günde 3-5 tane öldürmek ile 50 senede anca bitiririz savaş üçağı,heliopter,gemi,denizaltı eğitimide veriyorlar senelerdir bizde BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ diyoruz AKDENİZ DE NEDEN ARAMA
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bilim adamları harita sundu: Mars yüzeyinin altında gizemli yapılar keşfedildi
Kıbrıs'ta çirkin pankart! Panathinaikos'tan Türkiye'ye büyük saygısızlık