Depremde yıkılan sitenin müteahhidi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan ve 89 kişinin vefat ettiği Galeria Sitesi'nin müteahhidi Sedat Eser cezaevinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 15.08.2024 19:41 GÜNCELLEME 15.08.2024 20:02
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria Sitesi'nin müteahhidi Sedat Eser, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, depremde Diyarbakır'da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada 17 yıl 6'ay hapis cezasına çarptırılan müteahhit Eser, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde yatarak tedavi gören ve durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım servisine alınan Eser, vefat etti.

17 YIL 6 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada, Diyarbakır 11. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Eser, "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • enver 1 ay önce Şikayet Et
    herkesin bir imtihanı vardır. kimi suç işler kimi iftiraya uğrar, kimi yanlış anlaşılır, kimi sevap kazanır. Allah yardımcımız olsun, doğru insanlarla karşılaştırsın doğru işler yapmamıza yardımcı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    projeyi yapan mimara ceza yok, ruhsatı ve oturma iznini veren belediye görevlilerine ceza yok, denetim firmasına ceza yok. bulmuşlar bir şamar oğlanı mütahit, herkes ona yüklenmiş. evlerin kapı numaralarını dahi düzenleyemeyen belediyelere bu kadar yetki verirsen sonuç budur.
    Cevapla
  • Sedat abi 1 ay önce Şikayet Et
    Adamın suçu asla yok . Adama iftira ediyorsunuz vebali var. Adam binayı yaptı sattı. Sonradan gelen kiracı dev kolon kesti. Kesilen kolonun bloğu çöktü
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bence yapı denetim ekibini yakalayın
    Cevapla
  • @lper 1 ay önce Şikayet Et
    Gidenler geri geldimi, adalet yerini buldumu sanki, onun çoğunu çocuğunu torunlarını gözü önünde bina enkazı altında koyacaksın ki, ölümden kat be kat beter olurdu. İkinci bir husus çevre şehircilik müdürlüğü, bu hina yapımında imzası olan herkesi tutuklamalari lazım buna memurda dahil, ayrım yapmadan,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den siber terör saldırısı! Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklaması
TOKİ'den yüzde 25'lik indirim kampanyası! Bakan Kurum duyurdu