Cenaze yolunda feci kaza: 4 ölü, 2 yaralı

Kayseri'de cenazeye giden aracın takla atması sonucu meydana gelen feci kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 17.08.2024 08:41 GÜNCELLEME 17.08.2024 09:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaza, Kayseri-Malatya Karayolu 30. kilometresinde meydana geldi. Erzurum'dan Konya'ya cenazeye giden S.D. idaresindeki 35 BFA 638 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.



Kazada otomobil içerisindeki 6 kişi yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yapılan ilk müdahalede T.A., Z.B., F.B. ve H.A.'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralılar S.D. ile Z.A. ise ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı. Hayatını kaybeden şahısların cenazeleri de yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Vatanim 1 ay önce Şikayet Et
    Ecel…… ecele kimse dur diyemez nerde nasil saat kacta Rabbimden baska…. Evet saydiklaribizdan biri olabilir ilk once dikkatlilik…. Bir aci habere…. Giderkekn…… Allahten rahmet dileriz
    Cevapla
  • Haluk 1 ay önce Şikayet Et
    yağışlı hava kadar sıcak hava da tehlikelidir..yollar sıcak lastikler esnemekte .. Hız da eklenince kaza kaçınılmaz oluyor.. uzun süre kullanım yol tutmasına neden oluyor o da cabası..ölenlere rahmet yakınlarına sabırlar.. ..
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Araç sürmeyi bilmiyor değil, gayette biliyor ama , ha bitti ha bitecek 2 saat daha sabır gidince uyuruz dinleniriz, işte bu mahvediyor, şurada 4 saatlik yolda bile araba cehennem gibi ısınıyor araç bile dinlendir beni diye çekişten düşüyor, UYUYUN DİNLENİN , öyle devam edin
    Cevapla
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Ehliyeti olupta köylerden çıkmayanlar var sehirlerde araç kullanmak tecrübe ister.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ne yaparsan yap hangi cezayı kesersen kes ne kadar Trafik kontrolü yaparsan yap nafile. Bizim Milletin kafa yapısı değişmediği sürece bu tür haberleri daha çoook okuruz görürüz duyarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arkadaşının yaptığı şaka hayatını kararttı
Petrol için 3. sondaj vuruluyor! Mahallede heyecanlı bekleyiş