Sarıyer'de Aras Bulut İynemli'nin villasında korkutan yangın

Sarıyer'de gece saatlerinde 4 katlı bir villanın bahçesindeki tek katlı ahşap müştemilatta yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler villaya da sıçrarken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

GİRİŞ 17.08.2024 22:25 GÜNCELLEME 18.08.2024 09:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sarıyer, Uskumruköy'de bulunan 4 katlı bir villanın bahçesindeki tek katlı ahşap müştemilatta gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri görenler durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

ALEVLER ÜNLÜ OYUNCUNUN VİLLASINA DA SIÇRADI

Bu sırada müştemilattan yükselen alevler kısa sürede villaya da sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, villada hasar meydana geldi. Yangın çıkan villanın ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'ye ait olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • İso 1 ay önce Şikayet Et
    alın. teriyle. kazanmadığı. PARALARA. SAYIYIVERSİN. allah. af. etmez. böyle. işde
    Cevapla
  • Uzman. 1 ay önce Şikayet Et
    Tadilat izni almayanlar için en kolay yol. Soruşturulmalı ve ard niyet tespit edilirse, etrafı da tehlikeye soktuğu için en az aynı yerde 3 villa değerinde ceza uygulanmalı. Tabii kesin infazlı iyi bir hapis cezası olmazsa olmazı bu işin. Bu bir varsayım tabii. İyisin aras, uskumruköy, villa falan.
    Cevapla
  • Alpertunga 1 ay önce Şikayet Et
    Diğer yananlarin evlerine yazık değil mi, işte bakış açısı yazık.
    Cevapla
  • Korku ve ecel 1 ay önce Şikayet Et
    Çoooook korktuk, zangır zangır titriyoruz hala...
    Cevapla
  • Abiş 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar hangi ara villa sahibi oldular. Bundan sonra dizi izlemiyeceğim, hem ahlak bozuyorlar hemde villa, mal mülk sahibi oluyorlar sayemizde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve 4 ülkeden son dakika Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular
Bakan Kurum: Depreme dayanıklı, Avrupa’nın en güçlü adliye saraylarını inşa ediyoruz