Uşak'ta orman yangını 2'nci gününde

UŞAK'ın Eşme ilçesinde dün otlukta çıkan yangın, ormana sıçradı.

GİRİŞ 18.08.2024 10:35 GÜNCELLEME 18.08.2024 10:41

Uşak'ın Eşme ilçesinde dün otlukta çıkan yangın, ormana sıçradı. Alevlere bugün de havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Eşme'nin Dereli köyü mevkisinde dün saat 15.00 sıralarında ot yangını çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle ormana sıçradı. İhbarla bölgeye Uşak Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazöz ve su tankeri, Uşak ve Eşme belediyelerine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlere havadan da 1 helikopterle müdahale edildi. Havanın kararmasıyla helikopter müdahale edemeyince çalışmalar gece boyu karadan devam etti. Günün ilk ışıklarıyla helikopter, tekrar söndürme çalışmalarına katıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret
Bakan Şimşek yılsonu enflasyon tahminini açıkladı! Öncelikli hedefi duyurdu