Orman yangınlarıyla mücadele: MSB 15 uçağıyla bölgede!

Milli Savunma Bakanlığı, İzmir, Aydın ve Bolu'daki orman yangınlarıyla mücadeleye 15 helikopterle destek verildiğini bildirdi.

GİRİŞ 18.08.2024 13:13 GÜNCELLEME 18.08.2024 16:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye farklı bölgelerde çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. MSB, 15 uçağıyla alevleri söndürmek için ekiplere destek veriyor.

Alevlerle canhıraş mücadele! Orman yangınlarında son durum ne?Alevlerle canhıraş mücadele! Orman yangınlarında son durum ne?

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, 6 helikopter ile İzmir'in Menderes ilçesinde, 2 helikopter ile İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Yamanlar mevkisinde, 2 helikopter ile İzmir'in Urla ilçesinde, 3 helikopter ile Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, 2 helikopter ile Bolu'nun Göynük ilçesinde olmak üzere toplam 15 helikopterle havadan mücadeleye devam ediyor."

 

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ufuk 1 ay önce Şikayet Et
    Zengin ve doyumsuz ülkeler mahvetti dünyayı, bilindiği gibi, küresel sıcaklık iklim değişikliği var ve ilerliyor, ileri de daha fazla olacak maalesef...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze dron AZAT göreve hazır
5 TL'lik alışverişe 600 bin TL ceza! İhmal edenler yandı