Orman yangınlarıyla ilgili provokatif paylaşım yapanlar hakkında işlem başlatıldı!

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya orman yangınlarına ilişkin provokatif paylaşım yapan 20 hesap yöneticisi hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 18.08.2024 17:44 GÜNCELLEME 18.08.2024 19:08
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Yurdun bazı bölgelerinde çıkan orman yangınlarını söndürmek için ekiplerin çalışmaları devam ederken; bir yandan da sosyal medya üzerinden yapılan provokatif paylaşımlara yönelik faaliyetler sürüyor.

Alevlerle canhıraş mücadele! Orman yangınlarında son durum ne?Alevlerle canhıraş mücadele! Orman yangınlarında son durum ne?

HEPSİ TEK TEK TESPİT EDİLDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; bazı hesapların yangınlara ilişkin provokatif paylaşımlar yaptığının tespit edildiğini kaydetti. Yerlikaya, bu tür paylaşımlar yapan 20 hesap yöneticisi hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı. 

Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şu şekilde;

"Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından yapılan çalışmalarda sosyal medya platformlarında bazı hesaplardan başta İzmir olmak üzere ülkemiz genelinde çıkan orman yangınlarına ilişkin provokatif paylaşımlar yapıldığı görülmüştür.

"GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI"

Bu tür paylaşım yapan 20 hesap yöneticisi tespit edilmiştir. Emniyet Genel Müdürlüğümüz koordinesinde; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız ve Güvenlik Daire Başkanlığımız ile birlikte ilgili Emniyet Müdürlüklerimizin yaptığı çalışmalar sonucu provakatif paylaşım yapan 20 hesap yöneticisi hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır.

Orman yangınları gibi milletçe büyük üzüntü duyduğumuz ve devletimizin tüm kurumlarıyla mücadelesini sürdürdüğü bir konuda, halkımız arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. Bu tür paylaşım yapanlar adalete teslim edilecektir"

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Mutii 1 ay önce Şikayet Et
    Tespit ve yakalama kolay fakat sonrası yok.
    Cevapla
  • Ademoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Atam Fatih Sultan Mehmet bırak orman yakmayı dalına zarar vereni ipe gönderirim diyordu. Biz kim Osmanlı kim.. Pısırık bir millet olduk vesselam.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu melunlari meydanda bezzini döküp kibriti cakacaksinki İbret olsun
    Cevapla
  • islam 1 ay önce Şikayet Et
    orman.yakana.vatan.hainlerine.bir.an.once.idami.tattirmassaniz.bu.soysuzlarin.hakkindan.gelemezsiniz.idam.idam.idam
    Cevapla
  • kosovalı 1 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle
    Cevapla
  • Kosovalı 1 ay önce Şikayet Et
    O ormanları ve milyonlarca canlıları yakan hainleri aynı şekilde onları da o ateşin içine atacaksın net çözüm bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek yılsonu enflasyon tahminini açıkladı! Öncelikli hedefi duyurdu
Kamikaze dron AZAT göreve hazır