Bakanlıktan Selin Ciğerci açıklaması! İddialar yalanlandı

Aileve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin Türkiye'de evlat edindiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını, ayrıca bu iddia dışında bu konuda daha önce açılan soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

GİRİŞ 20.08.2024 13:30 GÜNCELLEME 20.08.2024 14:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bazı sosyal medya platformlarında, sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci'nin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla evlat edindiği" iddiası yer aldı. Bakanlık kaynakları konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ciğerci'nin Bakanlığa evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvurunun olmadığını, iddianın tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı.

Ayrıca yine resmi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, söz konusu vakaya dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca çocuğun soy bağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar iddiasıyla soruşturma başlatıldığı ve soruşturmanın halen devam ettiği belirtildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • HAKAN'IN FİKRİ 2 ay önce Şikayet Et
    ülke de uygulanan ceza kanunu tekrar baştan ele alınmalı en ince detaya kadar yenilenmeli
    Cevapla
  • trakyalı amıca 2 ay önce Şikayet Et
    adalet sistemi çökük.herşeyde çok geç kaldığı gibi finalde de gerekli cezayı kesemiyor.Bu kadın kimbilir ne mağduriyetler yaşatacak.zaten sosyal medyadan kazandığı cabası.BENİM HAZMEDEMEDİĞİM HUSUS YÖNETENLERİNDE BU HABERLERİ OKUDUĞU HALDE KILINI KIPIRDATMAMASI.Ahiret mahşer hesap herkese eşit ağalar....
    Cevapla
  • Kasımpaşalı 2 ay önce Şikayet Et
    Bunlar sosyal medya fonomenleri işte ünlü yapmak için çocukları kandırıp Avrupa Amerika’ya satıyor yarın öbürgün wikilaks belgeleri gibi belgelerde deşifre olur hükümet hala ağzı açık bakıyor savcı hakim ne yapsın bunları yakalamak için yüksek bütçeli özel birimler olması lazım ispat etmeden suçlama olmuyor malesef
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Olur olur bu ülkede bu da olur. Yoksa AB'ye giremeyiz. Domuz ağılında yavrularını emziren domuzu emmek için ağıla girmeyi bekleyen uysal koyunuz biz.
    Cevapla
  • vatan 2 ay önce Şikayet Et
    bunların derdi evli mutlu olmak değil ülkeye bakın eşcinsel evlilik böyle yapılabilir çocuk sahibide olunuru göstermek yoksa niye bu riski alıp boy boy sosyal medyada bunları paylaşıyorlar sanıyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bebek katilleri için araştırma komisyonu kuruldu!
Dünyanın en zengin ülkeleri açıklandı! Türkiye listede kaçıncı sırada?