Yunan analist açıkladı! Türkiye, İsrail'i yok edecek tek ülke

Yunan savunma analisti ve gazeteci İoannis Theodoratos geçtiğimiz günlerde Türkiye hakkında çarpıcı yorumda bulundu. Ankara'nın asıl hedefinin İsrail olduğunu belirterek, "Ankara'nın temel hedefi Yunanistan veya Kıbrıs değil, İsrail. Türkiye, İsrail'i yok edebilecek tek ülke" dedi.

Yunan analist açıkladı! Türkiye, İsrail'i yok edecek tek ülke
Yunan analist açıkladı! Türkiye, İsrail'i yok edecek tek ülke
GİRİŞ 21.08.2024 10:49 GÜNCELLEME 21.08.2024 10:49

Yunanistan'da gündem yine Türkiye. Tayfun Balistik Füzesi ilk testini 2022 yılında Sinop'ta yaptığı ve o dönemde Yunan basınının "Atina bile Türk füzesinin menzilinde" şekline manşetler hazırlayıp Yunanistan'ın rahatsızlığı belirtilmişti. Tayfun, 2. defa bundan tam 2 ay öncesinde denendi ve yine başarılı oldu.

Yunan basını İsrail'in alarma geçtiğini belirtti.

"TÜRKİYE İSRAİL'İ YOK EDEBİLECEK TEK ÜLKE"

Yunan savunma analisti ve gazeteci İoannis Theodoratos, "Ankara'nın temel hedefi Yunanistan veya Kıbrıs değil, İsrail. Türkiye, İsrail'i yok edebilecek tek ülke" yorumunda bulundu.

Tayfun Balistik Füzesi

TAYFUN BALİSTİK FÜZESİ NEDİR?

Türkiye’nin ilk kısa menzilli balistik füzesi olan Tayfun, aynı zamanda Türkiye'nin en uzun menzilli füze sistemi olarak biliniyor. İlk test atışı 18 Ekim 2022 yılında Rize-Artvin Havalimanı'ndan gerçekleşmişti. Tayfun Balistik Füzesi, Roketsan tarafından yerli ve milli imkanlar ile geliştirilmiştir.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkede protestolar katliama döndü! En az 625 ölü, 18 bin yaralı
Dünya Meteoroloji Örgütü duyurdu: La Nina kışı geliyor...