Kağıthane'de öldürülen Filistinlinin 3 katil zanlısı Romanya'da yakalandı

İstanbul Kağıthane'de emlakçılık ve galericilik yapan Filistinli iş insanlarına silahlı saldırı düzenlendi. Filistin uyruklu A.K. (30) hayatını kaybetti. Yurt dışına kaçtığı tespit edilen 3 katil zanlısı Romanya'da yakalandı.

GİRİŞ 20.08.2024 19:31 GÜNCELLEME 20.08.2024 20:45
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

İstanbul Kağıthane'de Filistinli iş insanlarına suikasten sonra dün gece yurt dışına kaçtıkları açıklanan 3 zanlı Romanya'da yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, zanlıların İnterpol ile yapılan işbirliği ve takip sonucunda Romanya'da yakalanarak Türkiye'ye getirileceği belirtildi. 

Olayla ilgili dün de 4 kişi gözaltına alınmıştı.

İstanbul Emniyeti'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"18 Ağustos Pazar günü saat 22.20 sıralarında İstanbul Kâğıthane’de silahlı kavga olduğunun belirlenmesi üzerine ivedi bir şekilde olay yerine intikal edilmiş, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce geniş kapsamlı çalışma başlatılmıştır.

Olay yerinde yapılan incelemelerde kimlik bilgileri belirlenen A.A.E.Q., F.M. ve E.K. isimli şahısların silah ile açılan ateş sonucu yaralandığı anlaşılmış, sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından A.A.E.Q., isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenmiş, hastaneye kaldırılan F.M.’nın hayati tehlikesi bulunurken, E.K.’nın tedavisi ise bilinci açık bir şekilde devam etmektedir.

Çalışmalar kapsamında, G.S., T.S., S.A., S.A.S.O., L.E.E. ve H.B. isimli şahısların olayın failleri olduğu, alacak verecek nedeniyle olayı gerçekleştirdikleri aileleri ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenmiştir.

Mağdur şahıslara silah ile ateş açan ve olay yerinden 3 farklı araç değiştirerek kaçtığı tespit edilen şüphelilerden, G.S., T.S. ve S.A. isimli şahısların olaydan sonra 19 Ağustos 2024 saat 00.48’de (Olaydan yaklaşık 2,5 saat sonra) Kırklareli ilinden yurt dışına çıktıları belirlenmişti, devam eden çalışmalarda, 20.08.2024 tarihinde İnterpol ile yazışmalar ve ısrarlı takipler sonucunda, ülkemizden çıkış yaptıkları G.S., T.S ve S.A. isimli şüpheli şahıslar, ülkemize getirilmek üzere Romanya’da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir.

Her suç ve suçlunun yurtiçinde ve yurtdışında takipçisi olmaya devam edeceğiz."

KAYNAK: NTV
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 99
  • meyyid 3 hafta önce Şikayet Et
    yaradılanı en iyi yaradan bilir.yaradanda vatan hainlerine idamı emretmiş.biz kimiz ki kendi kanunlarımızı yazıyoruz.hani 15 temmuz sabahı idam sözü vermiştin reis ne oldu o söz.yoksa referandum yap çekil kenara kararı halk versin.ama bunuda yapmıyorsan art niyet aranır.
    Cevapla
  • Cemil Z 3 hafta önce Şikayet Et
    Devlete Çağrı, İdam yasası çıkmadığı takdirde bu ülkede Bölücüler ve vatan hainleri bitmez,
    Cevapla
  • Mehmet Emin 3 hafta önce Şikayet Et
    İdam ?
    Cevapla
  • Ölmüş Adalet 3 hafta önce Şikayet Et
    bu da DİLAN POLAT gibi çıkartılır. Güvenlik güçleri emniyet asker yakalar sayın savcı hakim koltuğun üstünden iyi hal kravat indirim ile salıverir emek vermemiş gibi içeride durdursun. Adaletimi kaybettim bulan varmı
    Cevapla
  • Osman 3 hafta önce Şikayet Et
    Arkasında mosad var bunlar yok edilmeli içerde belliki işbirlikçi var ortaya cikarilmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cevdet Yılmaz'dan emeklilik sistemi açıklaması! Tamamlayıcı adımlar atılacak
Bu olup biten Fatih Erbakan’ın umurunda mı?