İzmir ve Muğla'daki orman yangınlarında yeni tutuklama

İzmir'in Bayındır ve Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan orman yangınına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. İşte detaylar...

GİRİŞ 20.08.2024 20:10 GÜNCELLEME 20.08.2024 21:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlçesinde çıkan orman yangınına sebebiyet verdikleri gerekçesiyle jandarma ekiplerince gözaltına alınan 3 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Adliye sevk edilen şüphelilerden ikisi çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha önce Karşıyaka, Tire ve Ödemiş ilçesinde son bir haftada çıkan orman yangınlarına ilişkin jandarma ve polis ekiplerince yapılan inceleme sonucunda, yangına sebebiyet verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklanmış, 2'si de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

MUĞLA'DA BİR KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Datça ilçesinde 18 Ağustos'ta çıkan orman yangınıyla ilgili dün gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batır Kızılbük mevkisinde çıkan orman yangınına sebebiyet verdiği değerlendirilen 1 şüphelinin yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında dün duyurmuştu. Olayla ilgili dün yabancı uyruklu kişi tutuklanmıştı.

Bakan Tunç açıkladı: Orman yangınlarına ilişkin 9 kişi tutuklandıBakan Tunç açıkladı: Orman yangınlarına ilişkin 9 kişi tutuklandı

Yumaklı açıkladı: Ula ve Yatağan'daki yangınlar kontrol altına alındı!Yumaklı açıkladı: Ula ve Yatağan'daki yangınlar kontrol altına alındı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki yangından etkilenen vatandaşlarla görüştüCumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki yangından etkilenen vatandaşlarla görüştü

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • karayer 4 hafta önce Şikayet Et
    filistin hergün yaniyor yardım etmezsek daha çok şeyler gelecek başimiza
    Cevapla
  • TOROS MOROS 4 hafta önce Şikayet Et
    Yabancı uyruklu kim açıklayın herkes öğrensin hangi devletten Milletten açıklanması lazım bizde böyle yasalar olduğu sürece daha ÇOOOOKKK orman yangınları olur ''OSMANLI ECDADIMIN DÖNEMİNDE YAŞ (AĞAÇ) KESENİN BAŞI GİDERDİ'' oysa şimdi neymiş göz altına aldık sonra çok pişmanım kem küm hadi dışarıya serbestsin derler ve aradan bir kaç hafta sonra gider yine ORMANLARIMIZI yakar İTT' ler
    Cevapla
  • MMisafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun!! Kanı bozukları Ülkemiz de istemiyoruz. allah CC Ülkemize ve Milletimizin canını yakan her kim varsa soylarını kurutsun . Allah'ın Laneti üzerlerinden eksik olmasın
    Cevapla
  • FAHRİ 4 hafta önce Şikayet Et
    tutuklamaya gerek yok ayaklarını birbirine zincirle kilitleyip yangının içine atın. yangının içinden kurtulursa berat esin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in bombaladığı Lübnan alev topuna döndü!
Meteoroloji'den beş kente son dakika uyarısı!