Amerikalı Yahudi doktor Gazze'de şahit olduğu katliamı anlattı!

Gazze'de gönüllü olarak görev yapan Yahudi-Amerikalı doktor Mark Perlmutter, şahit olduğu katliamı anlattı. Doktor Perlmutter, çocukların keskin nişancılar tarafından peş peşe vurulduğunu söyledi.

GİRİŞ 21.08.2024 20:18 GÜNCELLEME 21.08.2024 20:18
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

  HABER7

Filistin'de İsrail ordusunun katliamı 10 ayı aşkın süredir devam ederken Gazze'de Gönüllü olarak görev yapan Yahudi-Amerikalı doktor Mark Perlmutter'in sözleri dünyayı salladı. Gazze'de görev yapan  doktor Mark Perlmutter, katliamın merkezinden dönmesinin ardından verdiği röportajda Gazze’de şahit olduğu katliamı anlattı.

HAYATIM BOYUNCA GÖRDÜKLERİMİN TOPLAMINDAN DAHA FAZLA KATLİAM

ABD'li doktor Gazze'de yaşanan soykırımın bugüne kadar gördüğü tüm felaketlerin hepsinin toplamından daha fazla olduğunu belirterek öldürülenlerin neredeyse tamamının çocuk olduğunu söyledi. Böyle bir tablo ile daha önce hiç karşılaşmadığını ifade eden doktor Perlmutter, "Hayatım boyunca gördüklerimin toplamından daha fazla yakılmış çocuk gördüm. Daha ilk haftada çok sayıda parçalanmış çocuk gördüm." dedi. 

İKİ KEZ VURULAN ÇOCUKLAR VAR

Sekiz yaşındaki çocuklardan elleriyle şarapnel parçaları çıkardığını söyleyen Perlmutter, "Bir de keskin nişancı mermileri var. İki kez vurulan çocuklar var." ifadelerini kullandı. Doktor Perlmutter, sözlerinin ardından muhabirin "Gazze'deki çocuklar keskin nişancılar tarafından vuruluyor mu diyorsun?" sorusu üzerine "Kesinlikle. Fotoğrafını çektiğim iki çocuk var ki, steteskobumu kalplerinin üzerine doğru düzgün bir şekilde yerleştiremeyeceğim kadar net bir şekilde göğsünden ve başın yan tarafından vurulmuşlardı. Hiçbir çocuk dünyanın en iyi keskin nişancısı tarafından yanlışlıkla iki kez vurulmaz." sözlerini sarf etti. 

BİDEN'A İSRAİL'E SİLAH AMBARGOSU ÇAĞRISI YAPTI

ABD'li doktor, ülkesine dönmesinin ardından Biden yönetimine İsrail'e silah ambargosu uygulaması için de çağrıda bulunan isimler arasında yer aldı. Gazze'de görev yapan Yahudi-Amerikalı doktor Mark Perlmutter'ın mektubunda şu sözlere yer verildi;

"Daha önce hiç kafasından ve ardından göğsünden vurulmuş küçük bir çocuk görmemiştim. İki haftadan kısa bir sürede böyle iki vaka göreceğimi asla hayal edemezdim. Daha önce hiç, bir düzine küçük çocuğun acı ve dehşet içinde çığlık attığını, oturma odamdan daha küçük bir travma üssüne tıkıştırıldığını, yanan etlerinin kokusunun alanı öylesine şiddetli kapladığını görmemiştim ki gözlerim yanmaya başlamıştı. Bir hastanenin yerinden edilmiş kişilerin kampına dönüştüğünde nasıl görüneceğini asla hayal edemezdim."

ABD hükümetinin "bu korkunç katliamı bir hafta, bir ay değil, neredeyse bir yıldır" fonlamaya devam ettiğini vurgulanan mektupta, "Filistinlilerin, ABD'nin, İsrail'in, Yahudiliğin ve hatta uluslararası hukukun ve tüm insanlığın iyiliği için lütfen İsrail'i silahlandırmayı bırakın." çağrısında bulunuldu.

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 104
  • kenan 3 hafta önce Şikayet Et
    şu siyonist mahluklar dünyanın en iğrenç katilleridir
    Cevapla
  • Arife KAYA 3 hafta önce Şikayet Et
    Dışardan bir ağız bu bilgileri söylediğinde dünya bunu ciddiye almıyor kaldıki ülkemizde çoğu insanlıktan nasibini almamışlar bile hâlâ bu zulmü görmek istemiyor.yahudi ama vicdanı insanlığı olan bir doktor gerçeği açık açık söylüyor.belki tehdit bile alıyordur siyonistler tarafından.Zulüm tek millettir.Sessiz kalanda ortağıdır.Kim bu zulme karşı sesini çıkarıyorsa gerçekten İnsandır
    Cevapla
  • Bozok66 3 hafta önce Şikayet Et
    Spiker ne kadar şaşırıyor "parçalanmış çocuk mu?"... Sanki 10 aydır marsta yaşıyor gazzede kendilerinin ortaklaşa yaptığı vahşetten haberleri yok. Tiyatrocu kafirler. Allah bu yavruların intikamını en kısa zamanda hepinizden alsın inşallah
    Cevapla
  • Malatyalı 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah 'ın laneti yahudilerin üzerine olsun
    Cevapla
  • Osman 3 hafta önce Şikayet Et
    Bizim içimizdeki siyonist artıkları uşakları Filistin deki katliamlara üç Maymunu oynuyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Amerikan basını manşete taşıdı… İsrail’in Eygi yalanı ortaya çıktı!
Emniyet'ten derbi kararı! Beşiktaş taraftarı alınmayacak