Selin Ciğerci paylaşmıştı: Gökhan Çıra'nın bebeğiyle olan fotoğrafına soruşturma

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın evlatlık edindiği bebeğiyle paylaştığı fotoğrafla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmada, bebeğin geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesi talep edildi.

Selin Ciğerci paylaşmıştı: Gökhan Çıra'nın bebeğiyle olan fotoğrafına soruşturma
Selin Ciğerci paylaşmıştı: Gökhan Çıra'nın bebeğiyle olan fotoğrafına soruşturma
GİRİŞ 22.08.2024 20:53 GÜNCELLEME 22.08.2024 20:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmuştu. İkili, taşıyıcı anne yoluyla sahip oldukları kızlarıyla bir kez daha gündeme gelmişti. Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'nın yatakta kızıyla verdiği pozu sosyal medyada paylaşmıştı. Paylaşılan bu fotoğraf tartışmaları da beraberinde getirmişti.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu, 2022 doğumlu S.S.Ç. isimli bebeğin istismar edildiğine yönelik sosyal medya paylaşımları ve resimler nedeniyle soruşturma başlattı. Gökhan Çıra, 'aile yükümlülüğünü' ihmal etmekle suçlanıyor.

DEVLET YURDUNA YERLEŞTİRİLMESİ TALEP EDİLDİ

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada "Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sebebiyle S.S.Ç. isimli çocuğun psikolojik ve sosyal  gelişiminin olumsuz yönde etkileneceği düşünülmüş olup çocuk hakkında nihai karara varabilmek için aile hakkında detaylı bir sosyal inceleme süreci başlatılmış ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesi talep edilmiştir" denildi.

AİLE BAKANLIĞI İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Gökhan Çıra'nın söz konusu fotoğrafı paylaşmasının ardından sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin fotoğraftaki bebeği evlat edindiği iddiaları gündeme gelmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da Selin Ciğerci’nin evlat edindiği iddialarına yönelik açıklama yapmıştı. Açıklamada, Selin Ciğerci’nin Türkiye’de evlat edindiği iddiası yalanlamıştı.

 

 Bakanlıktan Selin Ciğerci açıklaması! İddialar yalanlandı Bakanlıktan Selin Ciğerci açıklaması! İddialar yalanlandı

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 7
  • Erdal.T 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke idam gelmeden düzzzelllmezzz .Çok hakları korunmalı Internet konulan her çok resmi veya Videos u ceza almalı hemde yüksek ceza
    Cevapla
  • MuhammedAli 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kim ya Allah aşkına
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yalanlamak kolay da doğrusu ne bi de onu bilsek
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    selin ciğerci kimdir Hayatı İstanbul'da 1984 yılında Okan Ünsal olarak doğdu. Kendisi transseksüeldir okuyan kimmiş bilsin
    Cevapla
  • Devran 1 ay önce Şikayet Et
    Hasta ruhlu insanlara çocuk mu verilir? Bunlara çocuk veren Kurum görevlileri için müfettiş atanmalı şayet Yasalarda bir boşluk varsa o eksikli giderilmeli. Olay ört bas edilecek bir mevzu değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın Fetullah Gülen sessizliği sürüyor
SAHA EXPO'dan 2 milyar dolarlık şov