Rus bandıralı gemide korkunç olay! AFAD olay yerine özel ekip sevk etti: 2 ölü

Balıkesir'in Bandırma ilçesi açıklarında bulunan Rusya bandıralı bir gemide açığa çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendirilen 2 işçi yaşamını yitirdi.

GİRİŞ 24.08.2024 19:43 GÜNCELLEME 24.08.2024 20:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Bandırma ilçesi açıklarında bulunan Rusya bandıralı "Navis 2" adlı hayvan yemi taşıyan geminin ambar bölümünde çalışan Konstantin Martynov (46) ve Dmitry Mochalov (52), henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden fenalaştı.

AFAD OLAY YERİNE ÖZEL EKİP SEVK ETTİ

Durumun bildirilmesi üzerine Bandırma demir sahasında bulunan gemiye, Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Sağlık ve AFAD Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer (KBRN) ekipleri sevk edildi.

2 İŞÇİ ÖLDÜ

Açığa çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendirilen 2 işçinin hayatını kaybettiği belirlendi. Bandırma Çelebi Limanı'na yanaştırılan gemideki 2 personelin cesetleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Pek hayvan yemi taşıyor gibi gelmedi bana sanki sinir gazı taşıyor gibi geldi.
    Cevapla
  • Kenan 1 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz çok büyük ve güzel kurumlarımız işlevsel çok yaşa Türkiye Cumhuriyeti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt geldi!
Bahçeli'den tarihi çıkış: Teröristbaşı Öcalan DEM grubundan örgütü lağvettiğini haykırsın